SIKK

2 az 1-ben: Min­dent visz a ta­va­szi di­vat­ban a leg­újabb nad­rág­őrü­let

Ki­hagy­ha­tat­lan, a ta­vasz és a nyár nél­küle nem az igazi. Annyi va­ri­á­ci­ó­ban lé­te­zik, hogy fe­lül­múlja a kép­ze­le­tet. A di­vat­ter­ve­zők is évről-évre új­don­ság­gal áll­nak elő. Nem csoda, ha téged is meg­lep­nek. Itt van ismét a fan­tasz­ti­kus ke­zes­lá­bas!

Ismét itt a tavasz és nyár kedvenc darabja, a kezeslábas! Ennél szuperebb viselet egyszerűen nincs, pláne ha te sem szeretsz sokat azon gondolkodni, hogy mit, mivel vegyél fel! Az overál bármilyen alkalomra tökéletes! Néhány fazon még a legszexisebb ruhákat is felül múlja! Jöhet esti sétákhoz, tengerparti nyaralásra, buliba, és hétköznapokra, az irodába. Attól függően, hogy hová szeretnéd viselni, válaszd ki a neked legmegfelelőbb stílusú darabot. Mutatjuk a modelleket!

1. Finom és elegáns

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nőies, elegáns fazon, melyet ha felveszel, a mályva szín és a minta lággyá, finommá tesz. Igazán megillet benne a Hölgy megnevezés.

2. Exkluzív viselet

Fotó: 123RF

Rangos eseményre, koktél partira, vagy egy kellemes esti vacsorához, legjobb választás!

3. A "kis" fekete

Fotó: 123RF

Csinos, és egyben alkalmi viselet is, a fekete kezeslábas. Szexi leszel benne, ha ki mered tenni a vállaidat, különlegessé tesz majd a lábakon lévő slicc. Egyedi modell.

4. Laza , sportos fazon

Fotó: 123RF

Hosszában csíkos sportos fazon,a molettebbek kedvence, mégis bárki felveheti.

5. Tengerpartra tökéletes

Fotó: 123RF

Kapd fel a fürdőrucira, és indulhatsz is! Király érzés a hőségben, és még csini is.

Eközben a címlapon

6. Nyári alapfazon

Fotó: 123RF

Melegben igazi csoda, városban, strandra, a függőágyban, és az irodában. Ki ne hagyd!

7. Vagányság a mindennapokban

Fotó: 123RF

Nem adunk tippeket, ezt a fazont oda vedd fel, ahová neked tartja kedved. Rábízzuk a fantáziádra. Roppant kényelmes, és laza.