FÜLES

100 milliós vagyona volt, gázsit sem kért Némedi Mari

A szí­nésznő in­gat­la­no­kat hal­mo­zott fel, ami­ket ki­adott. Ha nem marad utána vég­ren­de­let, test­vé­rei örö­köl­nek min­dent.
címkék:

Csak kevesen tudták Némedi Mariról, hogy valójában hatalmas vagyon tulajdonosa. Magyarország egyik legkeresettebb szinkronszínésznője ugyanis sosem élt fényűzően, ellenben öt ingatlana volt, melyek többségét általában bérbe adta.

Miközben ő a szilasligeti házában élt, volt lakása Fóton, illetve három a belvárosban is. Mint arról korábban a is beszámolt, éppen az egyik lakás miatt került végül kórházba a színésznő. Segítőkészen kiadta egy ismerősének, aki visszaélt a helyzettel, majd a színésznőt rendőrrel dobatta ki a saját lakásából...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk Gerencsér Tamás operatőrtől, a színésznő barátjától tudta meg azt is, hogy

annyira nem volt szüksége a pénzre, hogy Ihos József műsorában gázsit sem kért szerepléséért.

Mindenki önzetlen embernek ismerte, a lapnak még Damu Roland is megszólalt, akivel jelenleg Ihos műsorában forgattak együtt.

"Húsz éve ismerem Marit, amikor kiszabadultam a börtönből, az elsők között hívott, segített, hogy újra képernyőre kerüljek, visszatérhessek a szakmába. Tervezte, hogy sanzon- és slágeregyveleggel járjuk majd az országot. Szinte napi kapcsolatban voltunk, tudta, hogy elég bajom van a feleségemmel, nem akart terhelni a saját bajával" - mesélte  a lapnak Damu.

Ihos József közben azt nyilatkozta, a színésznő halála miatt a forgatókönyvet is átírják. "Nagyon gyenge volt, kijött a kórházból, és arra kért, hogy annyi anyagot vegyünk fel egyszerre, amennyit tudunk. Pár hét alatt húsz kilót fogyott, iszonyúan rosszul nézett ki. Testvére ápolta, gondozta az utolsó időben" - nyilatkozta Ihos.

Eközben a címlapon

A barátok úgy tudják, a színésznő nem készített végrendeletet. Ha ez igaz, akkor vagyona egyenes ági leszármazott híján testvéreire száll majd.

címkék: