OTTHONKA

10 két­ség­be­esett mon­dat, amit mind­annyian el­or­dí­tunk ka­rá­csony nap­ján!

Azt hi­szed, egye­dül vagy azzal, hogy kész fel­for­du­lás az ott­ho­nod ünnep előtt? Ugyan már!
címkék:

Hiába a meghittség, hiába a hosszas készülődés, a legtöbb család igenis kész káosz a szentestét megelőző órákban. Nem vagy egyedül a pánikkal! Nevess inkább együtt azzal az egészen megnyugtató tudattal, hogy ennél tipikusabb gondok talán nincsenek is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Ferde a fa, el fog dőlni, uramisten, fogd már meg végre, ezt nem hiszem el!

2. Ki tekerte össze ezt az égősort tavaly? Mert hogy én nem bogoztam így egybe, az egyszer fix...

3. Kisfiam, szedd már le a macskát a gömbökről, de nagyon gyorsan, mert kizárom az erkélyre, és 3 napig onnan pisloghat csak!

4. Anyukáért elmentek már az öcsédék? Most komolyan még mindig otthon ül, és arra vár, hogy menjen érte valaki? Ebben a családban tényleg mindenki azt hiszi, hogy mindent majd a másik csinál meg?

5. Nincs meg az ajándék! Jézusmária, esküszöm, hogy ide raktam a szekrény hátuljába, tényleg nincs meg, ne idegesíts már, inkább segíts, a jó ég áldjon meg!

Eközben a címlapon

6. Miért van az, hogy a szaloncukor akasztóval minden egyes évben szétszurkálom az ujjam? Miért? Miért? Miért?

7. Oké, a hal odaégett, a bejgli már tegnapelőtt szétrepedt, én befejezem ezt az egészet, mindenki egyen párizsis zsemlét vagy amit akar.

8. Nem lehetne kikapcsolni a tévét legalább arra a két órára, amíg feldíszítjük a fát? Ezt a meccset már egyébként is láttad tegnapelőtt.

9. Naná, hogy mindenkinek mindent megvettem, csak épp nekem nincs egy olyan harisnyám sem, amin ne szaladna a szem. Fantasztikus.

10. Tényleg ezt a zoknit akarod felvenni ehhez a nadrághoz? Ez most komoly? Te csak viccelsz velem!

címkék: