TESTFACTOR

1 hét alatt 5 cm-t fa­rag­hatsz le a de­re­kad­ról ezzel a zse­ni­á­lis trük­kel

Sze­ret­nél gyor­san kar­csú lenni? Van egy tit­kos fegy­ve­rünk, ami­vel rövid idő alatt akár 5 cen­tit is le­fa­rag­hatsz de­rék­táj­ról. Mu­tat­juk a re­cep­tet, pró­báld ki!

A hasi és deréktáji zsírpárnáktól nem egyszerű megszabadulni. Bár az egészséges étkezés, a sok sport és a megfelelő mennyiségű pihenés segít, a folyamat nem megy végbe egyik napról a másikra. De mi történik, ha gyorsan szeretnéd leadni a bosszantó párnácskákat?

Fotó: 123RF

Vesd be a gyömbért! A gyömbéres pakolás alaposan rásegít az étrend és a sport hatására, és felgyorsítja a zsírégetést. Mielőtt azonban a derekad köré tekernéd, egy kis területen végezz bőrpróbát mert a gyömbér csíphet – győződj meg róla, hogy nem irritálja a bőrödet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyömbéres karcsúsító pakolás

Fotó: Pinterest

Erre lesz szükséged:

  • Fél ujjnyi gyömbérdarab, lereszelve
  • Kevés testápoló
  • Frissen tartó fólia
  • Törölköző
  • 1 öv vagy gumiszalag
Fotó: 123RF

Így készítsd el:

1. Tedd a törölközőt meleg vízbe, majd csavard ki alaposan, végül tekerd arra a testrészedre, ahonnan szívesen leégetnéd a zsírt – például a felkarodra, a combodra vagy a derekadra. Hagyd ott 5 percig, hogy a meleg felpuhítsa a bőrödet.

2. A testápolót keverd össze a reszelt gyömbérrel, kend fel az érintett területre, és tekerd körbe frissentartó fóliával. Hagyd fent egy-két óráig a pakolást.

Eközben a címlapon

3. Ha nem égeti a bőröd, akár egész éjszaka is fent maradhat, ha viszont nagyon éget, szedd le, és mosd le alaposan a bőrödet, nehogy irritáció alakuljon ki.

FONTOS!

A hét minden napján alkalmazd a pakolást, alkalmanként legalább 2 órán keresztül

Miután lemostad a pakolást, iktass be legalább 20 perces mozgást, ilyenkor hat legjobban a gyömbér és bomlik le legintenzívebben a zsír