BOZÓT

Szerző Ripost

4 napja

Így éli luxuséletét a milliárdos Benzinkirály, aki aggódik a magyar üzemanyag-ellátásért - videó

300 km/órával száguldozik, úgy égeti a benzint a milliárdos Benzinkirály, a baloldali média által sztárolt Egri Gábor. Mégis pont ő aggódik a magyar üzemanyag-ellátásért... Most egy videóban mutatjuk meg, milyen luxusban éli az életét.

Egri Gábor, a a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke telinyilatkozza a baloldali médiát azzal, hogy ő drágábban adná a benzint 480 Ft-nál: folyamatosan szidja a kormány által elrendelt árstopot.

A Benzinkirály körbehaknizza a baloldali médiát

 Az Origo cikkéből kiderült, hogy miért: mert van egy csomó benzinkútja, és vagyonának alapja az, hogy az árstop bevezetése előtt szinte jellemzően Szlovéniából, Szlovákiából és Csehországból importált üzemanyagot, amit nagy haszonnal eladott itthon.

A milliárdos szlovákiai, nyitrai rendszámot használ több tucatnyi, százmilliókat érő luxusautóin - jó pár van neki. Ezekkel imád száguldozni is, egy videón például büszkén eldicsekedett vele, hogy 308 km/órával hajtott... Ezt a hivalkodó életmódot finanszírozni is kell valamiből - nem csoda, hogy szeretné a benzinkútjain drágábban adni az üzemanyagot, mint a kormány által elrendelt hatósági ár, a 480 Ft/liter a lakossági fogyasztóknak.

Íme a videónk, ami bemutatja a luxust, amiben a Benzinkirály tengeti napjait...

Hát ő az, aki aggódik a magyar üzemanyag-ellátásért...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!