BIZARR

Visszavágott a megalázott duci nő, és az internet hőse lett

Olyan frappáns válasszal kezelte a gyûlölködést, hogy a közösségi oldalakon több tízezer embert megmozgatott, és még ajándékot is kapott egy cukrászattól. Nézd meg, hogyan vágott vissza a gúnyolódóknak!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nagyon csúnyán beszóltak az Indianában élő Vega Blossomnak: a túlsúlyos lány egy hosszú nap után muffinért tért be egy kézműves cukrászdába. Miközben a sorban állt, a mögötte álló nő megjegyezte a mellette álló barátnőjének, hogy reméli, ez a kövér disznó nem veszi meg előlük az összes muffint. A túlsúlyos lány pedig úgy gondolta, ötletesen áll bosszút a gúnyolódó nőn.

Hat darabot akart venni, de a megjegyzés miatt megvette az összes muffint a pultból. Kifelé menet pedig megkérte a goromba nőt, hogy nyissa ki neki az ajtót, mert az ő keze tele van. És bár tizennégyezer forintnak megfelelő összeget fizetett ki a rengeteg süteményért, egy percig se bánta. Otthon kiírta a Facebook-oldalára a történetet, és ami ez után következett, arra egyáltalán nem számított.

Ugyanis a bejegyzését több mint huszonötezer alkalommal osztották meg, és később a kézműves cukrászda küldött neki ajándékba egy doboz muffint.

A cukrászat pedig a saját Facebook-oldalára kiírta, hogy őket is feldühítette a nő viselkedése. A cég vezetője kijelentette, hogy elfogadhatatlannak tartja a testszégyenítést, és az ő üzleteikben nem fogják tűrni az ilyen gusztustalan viselkedést. Egyúttal felszólította ismeretlenül is a Vegának beszóló vásárlót, hogy iratkozzon le az oldalról, és ezentúl máshol vásárolja meg a muffinjait.

 

Designer Desserts Bakery (@designerdessertsbakery) által megosztott bejegyzés,

Bár sokan együttéreztek a duci lánnyal, jócskán akadtak, akik kommentekben ostoba tehénnek nevezték, és egy férfi még azt is kérte, hogy inkább ölje meg magát. A lány itt sem hagyta magát,  közölte a férfivel: ő bármikor lefogyhat, de ő örökre csúnya marad belülről.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?