BIZARR

Visszaköltözött a lakótelepre a lottónyertes tinilány

Eufórikus boldogságot érzett az angol lány amikor kiderült, hogy övé a nyertes szelvény. Szaladt is, hogy vegyen egy méregdrága bőrtáskát, majd beszerzett egy csivavát is - ahogy szokták a gazdagok.
címkék:

Olyan tinilány volt, mint a bárki

Kortársaihoz hasonlóan, teljesen átlagos életet élt Jane Park, a 17 éves brit gimnazista. Közepes méretű, lakótelepi lakásban élt szüleivel és testvéreivel, akikkel egy 10 négyzetméteres szobán osztozkodtak. Egy napon viszont nagy meglepetés érte, ugyanis átszámítva 420 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón - adta hírül a Daily Mail.

 

Mindent megvett, amit  lehetett

A hirtelen jött vagyon egyik napról a másikra forgatta föl az életét. Elsőként egy Louis Vuitton táskát vett magának majdnem félmillóért. Gyorsan beszerzett egy csivavát, egy luxuslakást és egy autót is - annak ellenére, hogy még jogosítványa sem volt. Természetesen néhány plasztikai műtétre is befizette magát. Világköri útra is el akart indulni, de végül csak a közeli nyaralóhelyig jutott. Majd miután minden a helyén volt, vad bulizásba kezdett.

 

„Rengeteg drága ruhát vásároltam és folyton szórakozni jártam, vedeltem a piát. Legtöbbször részeg voltam, és epedve vártam, hogy végre boldognak érezzem magam.

De nem nem voltam boldog, sőt egyre kevésbé voltam az. De ha egyszer belejössz a bulizásba, akkor nincs megállás, és én nem is álltam meg” – mesélte a dokumentumfilmben, amit a BBC adott le. A filmből kiderül, hogy Jane a 18. szülinapját egy földig érő rózsaszín báliruhában ünnepelte, tiarával a fején, és literszám vedelte a pezsgőt. De a partin kívül is csak tombolt, egészen addig, míg viszontlátta magát a tévében. A nyilvánosság hatására viszont fordulatot vett az élete.

Ma már mindent másképp csinálna!

A gyökeres változáshoz hozzátartozott az is, hogy  a közösségi oldalakon addigra százával jöttek Jane-hez a zaklató, molesztáló és cikiző üzenetek. A lánynak ekkorra már se pénze, se önbizalma sem maradt sok. Amit még nem vert el, szüleinek adta, majd hazaköltözött. A házát bérbe adta és munkát keresett magának. Egy bárba szegődött el pultosnak, de ma már vezető beosztása van.  Utólag azt mondja,

ha megtehetné, mindent máshogy csinálna a pénzzel.

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?