BIZARR

Úgy fúrta ki anyósa a menyét a házasságból, hogy ilyet még nem hallottál

Hajmeresztő a történet, amit a fiatal nő elmesélt.
  • Szerző: Ripost

Nem ritka, hogy anyós és menye, esetleg veje nehezen jönnek ki egymással. De jó esetben ez a gond megáll néhány fricskánál, legfeljebb vitánál. Ami ezzel a nővel történt, az viszont túlmegy minden határon.

Egy internetes fórumon osztotta meg történetét a fiatal angol nő, aki teljesen tanácstalan, és fogalma sincs, hogy mit tegyen. Még egyetemistaként ismerte meg férjét, akivel hamar elválaszthatatlanok lettek, csakhogy a férfi egyedülálló anyja cseppet sem nézte jó szemmel a románcot.

A lánykérésnél szó szerint sírva fakadt az asszony, így az ünneplésből dráma lett, hiszen fiának kellett őt vigasztalnia. Attól borult ki és azért okozott ekkora nehézséget neki a nagy szerelem, mert rettegett, hogy elveszíti fiát, és ebből a kezdetektől fogva egyáltalán nem is csinált titkot.

A probléma akkor kezdett egyre durvább méreteket ölteni, amikor kiderült az anyós számára, hogy külön házba költöznek a fiatalok, és eszükben sincs vele együtt lakni majd. Ami ezután következett, az már szinte filmbe illő... LAPOZZ!


Néhány hónappal a költözés után azt vette észre férjén az újdonsült feleség, hogy egyre szótlanabb és feszültebb. Eleinte azt hitte, hogy munkahelyi gondok aggasztják, később viszont egyre gyakoribbá váltak otthon a féltékenységi jelenetek.

Soha nem adott okot arra, hogy bármi rosszra is gyanakodhasson a párja, mint a neten mesélte, nem is volt más férfival életében, és nem is vágyik senki másra. Ezért egyáltalán nem értette, mi az oka a vitáknak és gyanúsítgatásoknak. A férfi viszont egyik este váratlanul a feleség elé tett néhány kinyomtatott fotót, melyen jól látszik, hogy a fiatal nő éppen más férfi karjaiban fekszik egy ágyon.

Levegőt is alig kapott a nő. Látta, hogy az ő arca szerepel a fényképeken, csakhogy nem történt meg a jelenet, hiszen nem is találkozott soha életében a képen szereplő emberrel. Amikor férje közölte vele, hogy az anyós fogadott fel magánnyomozót, és a nyomozó készítette a felvételeket, akkor világossá vált számára, hogy mindez csak egy őrült taktika része, férje anyja pedig arra vetemedett, hogy photoshoppal készíttetett hamis képeket a válás kedvéért.

De hiába védekezett, igazát nem tudta bizonyítani. Hogyan is igazolhatna valamit, ami nem történt meg? Most külön él férjétől, és kétségbeesetten dolgozik azon, hogy valahogy rendezze kettőjük viszonyát. De a felháborodott kommentelők azt tanácsolják neki, hogy inkább meneküljön minél messzebb ettől az őrült családtól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?