BIZARR

Ufó gyűjtötte a villámok energiáját a dél-afrikai viharban

Titokzatos, sötét ufót vettek észre egy hatalmas dél-afrikai viharban a villámlásban lebegni. Mintha egy mozifilm elevenedett volna meg.
  • Szerző: Ripost

Johannesburgban egy kíváncsi videós éppen villámokat szeretett volna felvenni, ezért kirakta a kameráját a lakása erkélyére. Később, amikor visszanézte a felvételeket, a hideg futkosott a hátán attól, amit felvett. Egy furcsa sötét foltot vett észre a villám szaggatta égbolton.

A villámlás után a különös objektumon kigyulladt egy apró fény, ami a sötétben is jól látszódott. A következő villámlásnál azonban az ismeretlen tárgy már nem volt sehol.

Az ufórajongók szerint az apró fény alighanem egy plazmakisülés lehetett az idegen űrjármű közelében, mielőtt az dimenzióugrást hajtott végre, és eltűnt. Az ilyen térváltások igen nagy energiafelhasználással járnak, így nem csoda, hogy a villámokat fogják be hozzá...

Egyre több azonosítatlan repülő objektumot látni világszerte vulkánkitörések, viharok és földrengések közelében felbukkanni. Egyes vélekedések szerint az idegenek a Föld eme két hatalmas energiaforrását aknázzák ki, hogy feltöltsék akkumulátoraikat, mielőtt továbbállnának.

Az elmúlt évek során számos hasonló videót rögzítettek már, sőt még az űrből is készültek olyan felvételek, amiken hatalmas, villámokat okádó viharok felett különös tárgyak jelentek meg. Mintha vonzaná őket a szabad energia. Nem egy esetben azt is sikerült felvenni, amikor ufókba csap a villám, vagy éppen pont belőlük indulnak ki a kisülések.

Sok kommentelő a jelenetet a 2009-ben készült, District 9 című sci-fi filmhez hasonlítja, amiben földönkívüliek érkeznek Dél-Afrika fölé, ahol aztán a város mellet elkülönítenek számukra egy jókora területet. Az idegen menekültek viszont olyan mocskot csinálnak maguk körül, hogy mindenki azt akarja, hogy menjenek el. Próbálják áttelepíteni őket egy másik helyre, és ekkor elszabadul a pokol... Ebben a filmben láthatóak olyan jellegzetes képsorok, amiken az idegenek anyahajója a város felett lebeg...

Persze a hasonlat erős túlzás, mivel legfeljebb a város neve stimmel. Az ufó viszont eléggé aprócska a filmbélihez képest. És még csak idegen lények sem bukkantak fel... Bár, ki tudja, mi zajlott az éjszaka sötétjében...

És ezeket olvastad már?