BIZARR

Titokzatos zöld fények jelentek meg Mexikó, és az USA egén is!

Kivételesen nem amatőr ufóvadászok lőtték az alábbi videót. Egy mexikói újságírónak tûnt fel a furcsa zöld fény pár napja Mexikóváros éjszakai égboltján. Olyan különös volt a jelenség, hogy le kellett videóznia... eközben egy másik országban ugyanezt látták...
  • Szerző: Ripost

Saul Galarza újságíró vette észre a különös fényjelenséget augusztus 5-én, esete tíz körül. Olyannyira ragyogó volt, hogy a belváros erős fényei ellenére is jól látszott. 
 

Nem tudott másra gondolni, mint hogy egy ufó halad a felhők között, és annak a fényei szüremlenek át a párarétegen.

Érdekes módon ugyanazon a napon az Egyesült Államok területén, többen is hasonló jelenséget észleltek. Vajon mindkét helyen ugyanazt a légköri jelenséget figyelték meg? Vagy valami mást?

Repülőgép biztosan nem lehetett, mert annak jelzőfényei nem zöld színűek, és folyamatosan villognak.

Ufológusok szerint hasonló jelenségek többször előfordulnak világszerte, mint gondolnánk. Néhány esetben gyorsan mozognak, mint a villám, néha hirtelen megtorpannak és irányt változtatnak. Máskor pedig egy helyben lebegnek, majd lassan elhalványulnak, mintha távolodnának.

Az örök kétkedők azzal magyarázzák a zöldes fényfoltot, hogy valaki egy lézernyalábbal világította meg a felhőket, így okozva tömeges ufóészlelést, még ha nem is szándékosan...

És ezeket olvastad már?