BIZARR

Teljesen kiakadt a pasi, mikor meglátta, mit csinál titokban szerelme

A frász törte ki a fickót, és ez nem is túl meglepő.
  • Szerző: Ripost

Egy internetes fórumon kért segítséget a magát Moyzernek nevező férfi a többiektől, aki teljesen tanácstalanná vált, miután felfedezte barátnője titkát.

Elmondása szerint csupán két hónapja randizott a lánnyal, és minden szuperül alakult, amikor váratlan fordulat történt. Egy házibuliban ismerkedtek meg egymással, tökéletes volt közöttük az összhang, mondhatni, hogy szerelem volt első látásra. Csakhogy a nagy tökéletességbe valami olyasmi csúszott, amire egyáltalán nem számított.

Azonnal elmenekült a helyszínről, de most bizonytalan, hogy talán mégis esélyt kellene adnia a kapcsolat folytatásának...

Mutatjuk a részleteket! LAPOZZ!


A megszokott módon a lánynál töltötte az egyik hétvégét, és amikor magára maradt a hálóban, körülnézett egy kicsit, mert szüksége lett volna egy telefontöltőre. Mint mondta, eszében sem volt kutakodni, nem stílusa, de a töltő miatt benézett a szekrényekbe is, és az egyiknek az alján megdöbbentő dolgokat talált. Saját fogkeféjét, melyet eltűntnek hitt, zoknijából egy fél párat, használt óvszert, használt papírzsebkendőt, azt a félbehagyott szelet pizzát, melyet két nappal korábban nem bírt megenni és hasonló, őhozzá kötődő, bizarr apróságokat.

Úgy érezte, mintha valami titkos oltárt fedezett volna fel, és ettől annyira megijedt, hogy valami kitalált ürüggyel elviharzott, azóta pedig nem veszi fel a telefont a lánynak. Most elbizonytalanodott, hogy tényleg jól döntött-e. De a netezők szerint a legjobb, ha távolt tartja magát a nőtől.

"Nem tudom, mi lehet ez haver, de hogy nagyon betegnek tűnik, az biztos" - írta neki valaki. "Tutira zakkant a nő, eszedbe ne jusson még magyarázatot sem kérni" - javasolta valaki más. Szinte mindenki egyetértett abban, hogy a legjobb, amit tehet, hogy egyszerűen eltűnik és elfelejti az egészet, mielőtt nagyobb baj nem lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?