BIZARR

Támadnak az idegenek! Júniusban sokkal több UFO-t láttak, mint eddig bármikor

Valami lehetett idén a levegőben, hiszen szerte a világon sokkal több UFO-t észleltek, mint eddig bármikor. A gyors növekedés még a tudósokat is megdöbbentette.
  • Szerző: Ripost

A világon egyre többen keresik az ismeretlen eredetű repülő tárgyakat az égen. Az UFO-vadászok sokszor képesek éjszakákat, heteket, sőt sokszor hónapokat is a szabadban tölteni azért, hátha lencsevégre kapnak egy-egy érdekesebb jelenséget,- írja a Daily mail.

Észleléseik alapján az UFO-kutatók összeállítottak egy statisztikát és meglepő dologra bukkantak. Ez év júniusában 1179 megmagyarázhatatlan jelenséget láttak az égen repülni.

Ez majdnem a duplája az előző év júniusának észleléseihez képest.

A növekedés megdöbbentette a tudósokat is, hiszen ezeket a bejelentéseket lenyomozzák. A mai, modern technika segítségével szerencsére gyorsan választ is kapnak arra, ha éppen egy alacsonyabban szálló repülőt, vagy gyakorlatozó légierőt láttak csak az UFO-vadászok.

Az UFO Szövetség tagjai elsőre mindig szkeptikusan állnak egy-egy bejelentéshez - ami Amerikában havonta akár 700-ra is tehető. A legtöbb esetben persze kiderül, hogy csak egy kevésbé ismert időjárási jelenséget kaptak lencse végre az UFO-lesők.

Gyanús lett a sok bejelentés!

Az UFO Szövetség most engedélyt kapott, hogy az elmúlt 50 évben észlelt jelenségek eddig titkos aktáinak megtekintésére. A tiltás feloldásának oka a hirtelen megugrott UFO észlelési statisztika volt.

Az akták között olyan titkokra is bukkantak, amikről eddig senki nem hallott. Az egyik UFO vadász tökéletes leírást adott például egy ismeretlen eredetű tárgyról.

Egy fekete korong alakú tárgy repült az égen. A mérete közepesnek mondható, olyan 6-9 méter körül lehetett

Persze akadtak köztük olyan UFO leírások is, amiket azért kétkedve fogadtak a tudósok. Az egyik bejelentés szerint például megtalálták Atlantisz elveszett városát és abban egy összeroncsolt űrhajóra is rábukkantak.

Valentin Degterev kutató szerint a hirtelen megszaporodott észlelés oka elsősorban a technika fejlődése. Az emberek már csak szórakozásból is használják a Google Earth alkalmazást. Ha ezen ráközelítenek egy-egy sötét foltra, azt azonnal azonosítatlan repülő tárgynak vélik. Ezért kéri az UFO társaság, hogy ne kapkodjon senki a bejelentésekkel.

Sokan persze minden figyelmezetés ellenére tovább nézik az eget, mert szinte biztosak abban, hogy nincsenek egyedül. Ettől semmilyen szervezet vagy tudóscsoport nem tudja eltántorítani őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?