BIZARR

Szülők figyelem! Életveszélyes ételdivat terjed a tinik között!

Nyalánkságból, desszertekből kotyvasztanak bőségtálat, amit aztán körbeülve közösen fogyasztanak el! Egy ilyen szeánszon több kilónyi cukor fogy, ez a mennyiség viszont valósággal lebénítja a szervezetüket. A cukorsokk áldozatait gyakran mentő szállítja kórházba.
  • Szerző: Ripost

Létezik egy hagyományos és egészséges koreai étel, a Bibimbap. Az alapja rizs, amihez feldarabolt zöldségeket, tojást, húst adnak és egy nagy dézsában összekeverik. Finom, természetes, és azonnal ehető. Az édesszájú koreai iskolások azonban nem elégedtek meg a hagyományos ízekkel, így új bibimbap recepteket kreáltak édességekből, amelyeknek összetevőit mindennek lehet nevezni, csak egészségesnek nem.

Katt a képre a galéria megnyitásához!

Minden jöhet, csak édes legyen

Hihetetlen, hogy mi mindent összekevernek, ami szem-szájnak ingere, és lehetőleg édes. Fagylaltok, gabonapelyhek, mályvacukrok, különféle csokoládék, gumicukorkák, ostyák, drazsék, kekszek, édes szirupok, rengeteg féle cukros édesség, amit csak el lehet képzelni. Amint elkészül a „finomság”, körbeülik és belapátolják az egészet.

Nem is sejtik, hogy milyen romboló hatása van az ilyen nagy mennyiségű cukornak a szervezetre.

Halálos dózis?

Számos koreai fórumra felkerültek már a fotók és receptek. Sőt, úgy fest, hogy a fiatalok vetekedni is kezdtek egymással, ki tud brutálisabb mennyiségű édességet összekotyvasztani és aztán megenni. A képek önmagukért beszélnek. Senkinek sem ajánljuk, hogy kipróbálja. Az ilyesfajta ételek rendszeres fogyasztása, akár halálos is lehet. A gond az, hogy az őrült koreai recept világdivatot teremtett. Nemsokára hozzánk is elérhet... Szülők figyelem!

Forrás: instiz.net

És ezeket olvastad már?