BIZARR

Star Wars-rajongó szülők őrülten cuki fotói

Egy igazi Star Wars-rajongó a hétköznapokban sem hazudtolja meg önmagát! Ha ilyen családba születsz, bizony korán elkezdődik a kiképzésed. Könnyen megeshet, hogy a családi fotóalbumba Yodaként, Csubakkaként vagy Leia hercegnőként vonulsz be.
címkék:

Idén decemberben ismét nagyot villantanak a Star Wars készítői. Az űrszínház tovább folytatódik, és végre láthatjuk a mozikban a következő epizódot, melynek címe: Az ébredő Erő. A hetedik rész előzetese sok izgalmat ígér. J.J. Abrams rendező elképesztően látványos képi elemek  hadát kívánja felsorakoztatni. Ám az előre borítékolható sikert a már megszokott régi szereplők is garantálják, hiszen a mozivásznon ezúttal is felbukkan R2-D2-t, Csubakka és Han Solo is.

Néhány fanatikus Star Wars-rajongó már alig várja az újabb mozit. De hogy addig se teljen az idő tétlenül, saját gyerekeik segítségével próbálják felidézni a fantasztikus filmeposz ikonikus szereplőit. Íme, a mini Yodák, Darth Vaderek és hercegnők hada! Ezek a babák belőled is tutira előcsalnak egy-egy mosolyt:

A legnépszerűbb karakter Yoda Mester

Az ifjú Jedi mester kis barátjával

A Jedi Tanács vezetője cumival és pártedliben

Valahol egy messzi-messzi galaxisban...

"Az erő velem van, de azért rápihenek kicsit."

R2-D2 kislányként még csinosabb.

Egy igazán mosolygós vuki

Az ifjú Jedi lovag

"Egyszer felnövök a fénykardomhoz!"

A mindig bájos Leia hercegnő

Jabba valószínűleg éhes volt.

A sötét oldal apró harcosa morcos, de majd biztos átáll

Karácsonykor minden bizonnyal az emberiség nagy része Star Wars lázban ég majd. Addig is nézzük meg újra a legújabb Star Wars film előzetesét!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?