BIZARR

Sokkot kapott a lány, olyat látott szüleiről, hogy évekig nem tért magához

Teljesen megdöbbent a fiatal lány, és nem csodáljuk. Mi is alig kapnánk levegőt.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal nő osztotta meg a történetét, aki még kamaszkorában dermedt le attól, amire bukkant. 15 évesen valóban sokkoló lehetett a történet, de valószínű, hogy idősebb korunkban is komolyan zavarba jöttünk volna.

Elmesélése szerint egyik nap hiányzott az iskolából, beteg volt, ezért otthon maradt. Ha már így alakult, akkor arra gondolt, megnéz valami filmet, és körülnézve a lakásban olyan videókazettára bukkant, ami addig még ismeretlen volt számára.

Hogy mi történt ezután? Máris kiderül! LAPOZZ!


Gyanútlanul kezdte el nézni a filmet, és látta, hogy ez bizony egy régi felvétel, ami kicsit ismerősnek tűnik ugyan, de nem túl feltűnően.

Kíváncsi kamaszként persze örült neki, hogy pikáns jeleneteket lát, ebben még nem volt túl sok része korábban. Egy meztelen férfit látott a kamera felé sétálni, aki ezután az ágyon fekvő nő felé indult, hogy misszionárius pózban magáévá tegye. Mint mondja, nem sok tapasztalata volt, de mégsem látta különösebben izgatónak vagy érzékinek a jelenetet, nagyjából hidegen is hagyta, amit lát, egészen addig, amíg fel nem tűnt neki, mitől is volt mindez olyan ismerős.

Attól, hogy az arcok voltak kísértetiesen családiasak. Nem is véletlenül, hiszen a felvételen a saját szülei szerepeltek, amint éppen egymáséi lesznek.

"Soha életemben nem rohantam olyan gyorsan a lejátszóhoz, hogy kikapcsoljam a felvételt, mint ahogyan akkor futottam" - emlékszik vissza a reakciójára. Most már csak nevet a történteken, de akkortájt nagyon kellemetlen heteket élt át, amikor a szüleivel kellett beszélgetnie, vagy akár csak rájuk nézni. Nem csodáljuk...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?