BIZARR

Sokkot kapott a furgonos: Durva, ami az autópálya közepén történt

Nem tudni, mi járt a férfi fejében, amikor babaszállító utánfutós bringájával ráhajtott a kétszer háromsávos autópályára...

Az észak-angliai M62-es számú autópálya egyik, Liverpoolhoz közel eső szakaszán sokkoló képsorokat rögzített egy arra elhaladó furgon fedélzeti kamerája. A nyilvánosságra hozott felvételeken az látszik, ahogy egy utánfutós biciklin tekerő középkorú férfi a gyorsforgalmi út belső sávjából 'kisorol' az autópálya külső sávjába, majd megáll a szalagkorlát mellett közvetlenül.

 

"Én ilyet még soha az életemben nem láttam! Mindenki benyomta a vészvillogóját a sztrádán, így tudtam, hogy valami baj van. De arra nem számítottam, hogy egy biciklis vág majd ki elém. Amikor elhajtottam mellette, nem tűnt meglepettnek a középkorú férfi. Nem vagyok abban biztos, hogy a tisztában volt azzal, mit keres ott pontosan."

- fogalmazott a Metro brit bulvárlapnak a furgon vezetője, aki nem sokkal az eset után nyilvánosságra hozta a felvételeket. 

Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy a férfi épségben lejutott-e az autópályáról, illetve arról sem, hogy lett-e bármilyen jogi következménye a hajmeresztő mutatványának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?