BIZARR

Õrült kísérlet, kipróbálták a férfiak a terhességet! Videó!!!

Rendkívül nyûgössé válik a férfi, amint terhes lesz. Nem bír a pocakkal, legurul az ágyról, de legjobban az zavarja, hogy nem látja a lábait. Elképesztő bénázásokkal telik az állapotos férfi napja.

Négy bevállalós férfi megismerte babavárás örömeit és árnyoldalait is,

minden fájdalommal, kényelmetlenséggel, ami a nagy pocakkal jár. Megpróbálták élvezni, de nem sikerült. Utálták minden percét. 

Persze egy férfi számára lehetetlen teljesen átélni a terhességet, a kísérletben résztvevők mégis mindent megtettek, hogy legalább megközelítőleg hasonló élményben legyen részük, mint egy terhes kismamának. Ebben segítségükre volt egy hatalmas műpocak, ami ugyanúgy működött, mint az igazi.

Kényelmetlen, rugdos, nyom, feszít és persze súlya van.

Egy napot töltött terhesen a négy bátor férfi. Az alapvető problémák már akkor jelentkeztek, mikor felpróbálták a terhespocakot és a mellkitöméseket.

Teljesen kiakadtak a súlyuktól, és attól, hogy nem látják a lábukat. Határozottan állították, kifejezetten elfáradtak a viselésétől.

Nem tudtak pihenni tőle, csak forgolódtak éjszaka. Az ágyban megfordulás pedig kissé ügyetlenül ment.

Igyekeztek normálisan felöltözni, magassarkúban, nagy műhassal ültek autóba, hogy elindulnak dolgozni.  Végül megállípították, életük legkeméményebb 24 órája volt. Egyetlen napot töltöttek terhesen, de azt végig hisztizték.

Ekkora pocakkal az autóból való kiszállás is komoly tervezést igényel.

A házimunka pedig egyenesen életveszélyes.

A pasik utálták próbaterhességük minden egyes percét. Elképzelni sem tudják, hogy bírják ezt a nők kilenc hónapon át.

A nap végén természetesen megszabadultak a terhespocaktól. Ez a látvány pedig, minden pénzt megér. Élvezd a videó minden pillanatát!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?