BIZARR

Riasztó: Megtalálták a szigeten rejtőző hátborzongató lényt!

Az óriási mutánsról évtizedek óta keringtek a rémhírek, a lelkes szakértők végig hittek a létezésében. Gyanújuk most beigazolódott! A szörnyet a Google térképe buktatta le!
címkék:
  • Szerző: Doris

Fény derült az iszonyatos külsejű, távoli szigeten élő óriáspók rejtélyére! A mutáns példány létezéséről már évtizedek óta suttognak, egészen az 1930-as évektől kezdve lázban tartja a kutatókat.

Azt beszélték, hogy az afrikai partoknál él, és legalább akkora, mint egy busz! Fotót azonban eddig még soha nem sikerült róla készíteni. Egy szemfüles szakértő azonban a Google térképét használva rábukkant a veszélyes faj egyik példányára, ám egészen máshol, mint azt előzetesen gondolta volna!

A mutáns nyolclábú ugyanis a mexikói partvidék egyik elhagyatott szigetén rejtőzködött, amikor a megdöbbent kutató felfedezte.

Bár a hírhedt ufóvadász, Scott C. Waring szerint a különös felvételen egy rák látható, abban mindenki egyetért, hogy a horrorisztikus lény váratlan felbukkanása aggodalomra ad okot. Ha ugyanis eddig Kongóban látták, most pedig Mexikó közelében, akkor nem kizárt, hogy a hatalmas étvágyú állat elszaporodott!

A szeptikusok azonban csak legyintenek, és egyáltalán nem veszik komolyan a kutatók riogatását. Szerintük ugyanis a furcsa felvételen csupán csak egy nagyobb szikla látható.

Vajon mi az igazság?

címkék:
És ezeket olvastad már?