BIZARR

Örömlánnyal akarta elvetetni kisfia szüzességét az apa

Apai kötelezettségének akart eleget tenni a férfi, amikor afféle beavatási szertartás keretében prostituálthoz vitte a fiát.
  • Szerző: Ripost

Örömlánnyal akarta elvetetni fia szüzességét egy Nottingham-ben élő apa. Hogy ne érje csalódás a gyermeket rögtön első alkalommal, együtt vették szemügyre az utcán ácsorgó prostituáltakat. A srác ki is választotta a neki szimpatikus hölgyet, akit leszólítottak. De pechjükre  az örömlány valójában egy rendőrnő volt.

„Mivel még a szexuális szolgáltatás árában is megegyeztek, ezért létrejött a bűncselekmény" – nyilatkozta a lapoknak az az ügyben illetékes bíró. A negyvenkét éves, Lengyelországból származó vádlott azzal védekezett, hogy hazájában hagyományosan az apa kötelessége beavatni a szex rejtelmeibe a fiú gyermeket. A bíró természetesen nem fogadta el az apa érveit, és megrontásért 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte. 

Nem jött össze tehát az aktus, mégis lecsukták az apát!

A tizennégy éves fiúnak viszont még a tárgyaláson sem kellett megjelennie, folytathatta megszokott életét. Apját akkor kapja vissza, ha letöltötte immár jogerős börtönbüntetését.

Forrás: Los Angeles Times

És ezeket olvastad már?