BIZARR

Nagyon durva, ami ennek a nőnek a fülével tötént

Az emberek egyik legősibb rémálma vált valósággá, nem csoda, hogy a fiatal nő sokkot kapott. A horrorsztorit felkapta az internet is, hiszen bárkivel megtörténhet, megelőzni pedig nem lehet. Hátborzongató történet következik!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Horrorsztorival sokkolta ismerőseit a Facebookon egy fiatal nő: egyik éjszaka arra az érzésre ébredt, mintha lenne valami a fülében. Félálomban kitámolygott a fürdőszobába, és óvatosan a fülébe tolt egy fülpiszkálót. Amikor kihúzta, és meglátta, hogy két ízelt láb ragadt a vattára, majdnem elájult. Azonnal felébresztette a férjét, aki belevilágított a fülébe. A nő kaparászást és mocorgást érzett és hallott odabent, és kiderült, hogy egy csótány mászott a fülébe, aki a fény miatt beljebb kúszott a hallójáratban.

Férje megpróbálta kipiszkálni a rovart Katie füléből, de csak pár lábat sikerült letépnie. Hosszú próbálkozás után végül elmentek az ügyeletre, ahol egy orvos helyi érzéstelenítést adott Katie-nek, és megölte a csótányt. „Két percig éreztem, ahogy haldoklás közben rángatózott a fülemben a csótány.” – nyilatkozta Katie az Insider magazinnak.

Az orvos darabokban szedte ki a rovart Katie füléből, aki sokkosan ugyan, de abban a tudatban ment haza, hogy vége – akkor még nem sejtette, hogy ez még csak a kezdet volt.

A fiatal nő ugyanis munka közben vagy otthon gyakran érezte nehéznek a fülét, és olyan érzése volt, mintha idegen tárgy lenne benne. Aztán elment egy komolyzenei koncertre, és akkor jött rá, hogy a hallásával is vannak problémák. Kilenc nappal azután, hogy a sürgősségin kidarabolták a rovart a füléből, Katie elment az orvosához, és elpanaszolta, hogy még mindig fájdalmat érez a csótányos fülében. A fülész kimosta a lány fülét, és meglátta, hogy bizony, nem sikerült teljesen eltávolítani a csótányt.

Katie azt hitte, csak egy kis kisebb darabról lehet szó, és majdnem elájult, amikor a fülész közölte, hogy úgy látja, a rovar teljes felsőteste ott van még a hallójáratban. „Éreztem a szúrós lábait, ahogy az orvos kihúzta azon a keskeny járaton.” – mesélte Katie, aki végre csótánymentes füllel távozott az orvostól. A magazin megkeresett egy fülészt, aki elmondta, hogy ez bárkivel megtörténhet. Óva intett mindenkit attól, hogy fülpiszkálóval próbálja meg kiszedni a fülébe ragadt rovart, hiszen azzal csak beljebb tolja, és könnyen megsértheti a dobhártyát is. Helyette azt javasolja, hogy ha bogár mászik a füledbe, finoman próbáld meg kirázni, csepegtess egy kis olajat a füledbe, és ha így sem jön ki, kérj orvosi segítséget.

Az esetről készült fotókat itt tudod megtekinteni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?