BIZARR

Megőrjít az anyósom, nem tudom, meddig lehet ezt kibírni

Nem mindig a meny iránti zsigeri gyûlölet a baj. Sokszor jó szándék vezérli az anyóst, miközben megkeseríti a fiatalok életét. Mindenki hallott már súlyos sztorikat. Egy netes fórumon pedig többen is kipakoltak a témáról.
  • Szerző: Ripost

Semmi nem elég jó, mindenbe beleszól, mindent jobban tud. Mindenki hallott már kellemetlen történeteket anyósokról, sokan napi szinten átélnek ilyet. És bár vannak olyan családok is, ahol nagyon jó a viszony az anyóssal, általában nem ők hallatják legjobban a hangjukat. Ezek a fórumozók annyira kiakadtak, hogy nem bírták tovább: megosztották a világhálóval a sérelmeiket.

1. Megmondtam az anyósomnak, hogy ne akarjon kioktatni, hogyan neveljem a gyerekeimet, mert ő se tudja jobban. Tanúsíthatom, hiszen hozzámentem a fiához.

2. Amikor először megismerkedtem az anyósommal, úgy éreztem, legfeljebb öt napig bírnám elviselni. Tizenkét év házasság után ez lecsökkent öt percre.

3. Férjem anyukája nagyon konzervatív asszony. Ezért azt hittem, elsüllyedek a szégyentől, amikor egyik nap ő vigyázott a gyerekekre, és mosott is; a szexi, csipkés tangámat meg összehajtogatva az ágyra tette.

4. Vőlegényem anyja egyszer félrehívott bizalmasan beszélgetni, és azt javasolta, hogy felejtsem el bevenni a fogamzásgátlót, hogy végre legyen unokája. Köpni-nyelni nem tudtam.

5. Az anyósom hozzánk akar költözni, mert egyre drágább a lakása bérleti díja. Megmondtam a férjemnek, hogy akkor én kiköltözöm. Mégse mondta neki, hogy ne jöjjön hozzánk, nem tudom, mi legyen.

6. Az anyósom úgy mutatott be a barátainak, mint a fia egy barátját. Pedig három éve házasok vagyunk.

7. A második fiammal vagyok terhes. Valahányszor találkozunk anyósommal, megkérdi, elvetéltem-e már. Fogalma sincs, mekkora fájdalmat okoz ezzel nekem.

8. Biztos vagyok benne, hogy az anyósom szándékosan ébreszti fel a pici lányomat, hogy engem idegesítsen vele. Próbálja szétrombolni a házasságunkat.

9. Néha úgy érzem, az anyósomhoz mentem feleségül, és a férjem a közös kisfiunk.

10. Kövér, rikácsoló hangja van, mindig kiabál, panaszkodik, és kötözködik. Néha annyira gyűlölöm az anyósomat, hogy a halálát kívánom.

11. Múltkor rajtakaptam az anyósomat, hogy próbál flörtölni apámmal. A feleségem szerint hülyeségeket beszélek, és féltékeny vagyok, de láttam amit láttam – és kiráz a gondolattól a hideg.

12. Anyósom egy hónapja nem beszél velem. Ja, és egyébként együtt lakunk.

13. Ki nem állhatom az anyósomat: mindig csak magáról képes beszélni, és mindig sajnáltatja magát, ő az áldozat.

És ezeket olvastad már?