BIZARR

Letartóztatták a Machu Picchuban pucéran szelfiző turistákat

Mezítelenre vetkőzött két látogató az inkák szent hegyén, pár jópofa fotó kedvéért. A perui rendőrség őrizetbe vette őket és példás büntetéssel akarnak példát statuálni...
  • Szerző: Ripost

Két angol turista, a huszonhárom éves Adam Burton és barátja a huszonnyolc éves Eric Xavier az Andokban túráztak, és amikor megpillantották az inkák szent hegyét, mezítelenre vetkőztek pár fotó kedvéért, ezért letartóztatta őket a perui rendőrség. 

A mobiltelefonnal készítették a pucér fényképeket...

Machu Picchu, országunk legszentebb hegye, a világ hét csodájának egyike, ezért nem tűrjük, hogy az idelátogató turisták mezítelenségükkel meggyalázzák – mondja a perui rendőrség szóvivője.

Mivel a két angol turista mezítelenre vetkőzött és így készített fényképet magáról ezen a csodálatos szent helyen, ezért elfogtuk őket és reméljük a bíróságunk példát statuál és börtönbe küldi a szemérmetlenkedőket.” 

Az inkák temploma sokáig zárva volt a látogatók előtt, a napokban nyitották meg újra, ezért ilyen szigorú a rendőrség. A fiúk mobiltelefonjait mindenesetre elvették és a kompromittáló képeket már letörölték.

Forrás: dailymail.co.uk

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?