BIZARR

Lecsapott az ufó alakú tornádó! Beindultak a találgatások!

Az orkán erejû széllel pusztító vihar a lelkes ûrlénykutatók szerint több volt puszta tornádónál. Vajon tényleg a földönkívüliek állnak a háttérben?
  • Szerző: Doris

Elképesztő égi jelenséget kapott lencsevégre Marko Korosec, extrém fotós. A 34 éves férfi hónapokat töltött az Egyesült Államokban, hogy megörökítse a pusztító tornádókat, ám olyan felhőformát, amit a hírhedt tornádóvölgyben látott, még életében nem tapasztalt.

A közel 150 km/h-val tomboló vihar ugyanis egy bizarr, űrhajóhoz hasonlító felhő formájában érte el a térséget, nem csoda, hogy a tapasztalt fotósnak is leesett az álla.

Ám ez még nem minden!

A Mirror beszámolója szerint ugyanis Korosec ijesztő hangokat hallott kiszűrődni az összefüggő felhők mögül. Mintha csak egy hatalmas üvöltés zengte volna be az égboltot, mielőtt a tornádó elpusztított volna egy egész erdőt.

Más sem kellett a lelkes ufóvadászoknak, egyből azt állították, hogy a bizarr felhő tulajdonképpen egy landoló ufó. A szkeptikusok szerint viszont csak egy különös természeti jelenségről van szó, aminek semmi köze az idegen civilizációkhoz.

Vajon mi az igazság?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?