BIZARR

Kurta szoknyája hozta kínos helyzetbe a csinos nőt, de nem a hossz volt a baj

Divattanácsot kért követőitől Instagram-oldalán, de mindenki kiakadt a szoknyáján. Nem is a hossz miatt, pedig igen rövid volt a ruhadarab. Valami egészen más dolog verte ki a biztosítékot...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az ausztrál szépségbloggert és modellt több mint egymillióan követik, megszokták már rövid szoknyáit, divatos választásait és a falatnyi bikinis képeket. Azonban most sikerült egy miniszoknyával meghökkentenie őket.

A fényképet Chloe egy kérdés kíséretében töltötte fel: nem tudta, vajon a rózsaszín zokni passzol-e a szetthez, vagy tönkreteszi az egészet – a rajongói segítségét kérte a döntésben. Csakhogy ők szinte észre se vették a zoknit.

 

Chloe Morello (@chloemorello) által megosztott bejegyzés,

Divattanács helyett inkább hatalmas kommentáradatot zúdítottak a huszonhét éves ausztrál bloggernőre: volt, aki nyíltan megjegyezte, hogy a flitterből kirakott pénisz rontja el inkább az összeállítást, mások szerint a zokni nem jó ötlet, de a fütyi igen. Akadt, aki megkérdezte, jól látja-e, hogy egy hímtag van a lány szoknyáján, és vajon azt szándékosan tették-e rá. Aztán nagyon hamar kiderült, hogy valami turpisság van a dologban, mert Chloe pár nap múlva feltöltötte ezt a képet:

 

 által megosztott bejegyzés,

Ekkor már azt kérdezte a rajongóitól, neki, vagy a férjének áll-e jobban – mármint a zokni. Ebből ki is derült, hogy a modell így viccelte meg a követőit, akik azon törik a fejüket, vajon divatba fognak-e jönni valaha is a péniszmintás női ruhák. Reménykedjünk, hogy nem.

 

Chloe Morello (@chloemorello) által megosztott bejegyzés,

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?