BIZARR

Kővé vált az anyuka: olyan fotón látta meg a lányát, ami születése előtt készült

Hátborzongató: a nő váltig állítja, hogy a fotón nem más látható, mint a saját lánya. Pedig ez fizikailag lehetetlen.
  • Szerző: Ripost

Egy édesanya mély meggyőződéssel állítja, hogy egy fotón a saját kislánya van - méghozzá olyan fényképen, mely évekkel a lány születése előtt készült! Amikor meglátta, sokkot kapott a döbbenettől.

A fotó, amelyikről szó van, 10 évvel ezelőtt készült, és véletlenül került az anyuka szeme elé. Csakhogy az az időpont, amikor a felvétel készült, 3 évvel korábbi, mint a lánya születésének dátuma.

"Amikor megláttam a fényképet, nem akartam hinni a szememnek. Teljesen ledermedtem" - meséli az anyuka. És hogy mit látott meg, ami ennyire erős hatással volt rá? Mutatjuk máris! LAPOZZ!


Erről a fényképről van szó:

"Emlékszem, hogy amikor a megláttam a képet, először azt mondtam, milyen csinos ruha van a kislányon, majd mosogatni indultam" - emlékszik vissza az anyuka. Aztán hirtelen belé hasított, hogy valami furcsa volt azon, amit látott. Lányának az unokatestvére pózol az előtérben, és emlékszik a napra is, amikor a fotó készült. Ahogy mondja, aznap senki nem volt a szobában rajtuk kívül. De ha lett is volna, az sem adna magyarázatot arra, hogy a háttérben a még meg nem született lánya látható! Hogy vajon az anyuka emlékezete csal, egy hasonló gyerek látványa zavarta össze, vagy tényleg valami csodával határos esemény zajlott, azt persze nehéz eldönteni. Ami biztos: ő teljesen hatása alá került a látványnak.

És ezeket olvastad már?