BIZARR

Klasszikus UFO-fejet fotóztak egy orosz repülőn!

Egy fiatal orosz nő repülőgépen készített szelfit, majd kitette egy közösségi oldalra. Azonnal több ezren csaptak le a fotóra, ugyanis a képen teljesen úgy tûnik, mintha egy idegen lény lenne látható a nő mögött, az egyik ülésen.
  • Szerző: Ripost

Olesya Podkorytov éppen üzleti úton volt Oroszországban, és repülőgépen utazott egy távoli városba. Egy idő múlva késztetést érzett, hogy lőjön magáról egy szelfit. Állítása szerint nem tesz túl gyakran ilyesmit, mert nem látja sok értelmét. Miután kirakta az egyik közösségi oldalra, a barátai hívták fel a figyelmét arra, hogy a fotón mintha egy idegen lény lenne látható, pár sorral mögötte.

"Feltöltöttem a fotót a személyes oldalamra, és pár perc múlva rengeteg hozzászólás érkezett. Hirtelen nem is értettem, hogy miért van ekkora a sikere a béna fotómnak!

Mindenki valami idegen lényről beszélt. Csak ezt követően vettem észre én is, hogy egy bizarr külsejű valami van a képen mögöttem.

Persze amikor szétnéztem a gépen, semmi hasonlót nem láttam."

Az idegen lény úgy néz ki, mint a hollywoodi filmekben. Nagy fej, és hatalmas szemek. Ráadásul sokkal nagyobbnak tűnik a képen, mint egy valódi ember.

 

És ezeket olvastad már?