BIZARR

Kísérteties videó: Magától mozgott a hinta egy elhagyatott játszótéren!

Az ijesztő jelenetet megörökítő férfi ki sem mert szállni a kocsiból, annyira megrémült. Biztos benne, hogy egy játékos kísértet ült a hintában! A megmagyarázhatatlan jelenség ugyanis szélcsendes időben történt.
  • Szerző: Doris

Ezt a hátborzongató videót már több mint 4,5 milliószor nézték meg a Facebookon, és nem véletlenül!

Az elképesztő felvételen egy látszólag elhagyatott játszótér látható, egy hintával, ami lendületesen mozog előre-hátra anélkül, hogy bárki is ülne benne. A sokkoló jelenségre már csak azért sincs magyarázat, mert a videó nyugodt, szélcsendes időben készült. Még csak lágy szellő sem fújt, ami megmozdíthatta volna a hintát - derült ki a Daily Mail cikkéből.

A felvételt egy apuka készítette, aki gyerekeivel együtt ki sem mert szállni az autóból, amikor meglátta, mi történik az üresen álló parkban.

A gyerekek hintázni akartak, de így már biztos nem fogunk! Egy kísértet ül benne! Nézzétek meg, egyáltalán nem fúj a szél, ez csak egy szellem lehet

- suttogta elhaló hangon az apa, miközben videóra vette a jelenetet.

Mióta a felvétel szinte felrobbantotta a netet, többen is megerősítették a férfit abban, hogy a Rhode Island-i játszótérrel valami nagyon nem stimmel. Állítólag folyamatosan kísérteties dolgok történnek a parkban, így hát nem csoda, hogy a helyiek messzire elkerülik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?