BIZARR

Kiakadtak a netezők: ezt nem csinálja soha a zuhany alatt a feleség

Nagyon megosztó témát vetett fel egy anyuka az egyik brit fórumon.
  • Szerző: Ripost

Bevallotta egy brit feleség, hogy a zuhany alatt sosem mos talpat, férje pedig azóta nem tud ugyanúgy ránézni, sőt, egyenesen azt mondta rá, hogy "gusztustalan".

Egy gyerekneveléssel kapcsolatos fórumon írta az egyik felhasználó, hogy amikor zuhanyzik és nem mos épp hajat, akkor csak a hónalját, a teste elülső felét és az "alsó régiókat" tisztítja meg. Néha esetleg a karját és a nyakát, de soha nem mossa a lábszárát, kivéve, ha borotválja. A legmegosztóbb dolog azonban, amit írt, a következő volt:

Soha nem mosom meg a talpam. Komolyan. A férjem azt mondja, hogy elképesztően gusztustalan vagyok.

Hozzátette, hogy szerinte semmi szükség a talpmosásra, hiszen elég víz éri fürdés közben. Sokan egyet is értettek az anyukával, mások azonban teljesen kiakadtak. Aki egyetértett a nővel, azt írta, hogy nem lesz koszos a talpa egy átlagos napon, így elég az a víz, ami lefolyik rajta, hogy megtisztítsa. Csak akkor mossa meg, ha saras vagy homokos lesz nyáron.

A többiek viszont azzal érveltek, hogy a láb is izzad, séta közben is, akkor meg pláne, ha sportolunk, így nem higiénikus kihagyni ezt a részt - írja a Mirror.

És ezeket olvastad már?