BIZARR

Íme a legügyesebb repülő kutya!

Amy Jones, a párja és az édesapja rajong a siklóernyőzésért. Ám még valaki akad a családban, akit sosem hagynak otthon, ha repülni indulnak - Henry, a három éves kutyusuk!
  • Szerző: Ripost

A 67 éves walesi Rob Jones több, mint 30 éve siklóernyőzik, és egyike a sportág pionírjainak. Lánya, Amy Jones, és Amy párja, Joe McCarthy is örökölte a sport szeretetét. Henry, a 3 éves cocker-spániel – uszkár keverék kutyusuk pedig az ölükbe szíjazva repül velük a walesi dombok fölött, sőt, akár az Alpokban is.

Henry egyáltalán nem fél odafenn, gazdái szerint, amint ráteszik a siklóernyőzéshez használt hámot, már jelzi is, hogy szívesen menne. A család minden évben az Alpokban üdül, ide is magukkal viszik a kutyust. Henry már húsznál is többször repült velük, a kedvenc tengerparti sétaútját is látta már felülnézetből.

Amy szerint, aki édesapjával együtt egy tetőfedő céget vezet, a járókelők felnézve arra számítanak, hogy egy gyereket látnak a szülei ölében – és általában bolondnak nézik őket, amikor rájönnek, hogy egy kutya utazik a gazdáival. Henry azonban mit sem törődik ezzel, egyszerűen csak élvezi a lebegést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?