BIZARR

Ilyen iszonyatosan bizarr karácsonyi ajándékot még nem láttál

2017 karácsonyán minden biztosítékot kivert ez a holmi! De tényleg: sírjunk vagy nevessünk? Már a reklám videója alatt is durva, obszcén kommentek jelentek meg a neten, de a java ugyebár most jön! Ezt nézd!
címkék:
  • Szerző: J.D.

Olyan játék jelent meg a piacon év végén, ami még az edzett netezőknél is kiverte a biztosítékot. A játék célja, hogy megkönnyítse a lovacskázást a kicsikkel – apa vagy anya hátán. A reklámja arra biztatja a gyerekeket, hogy nyergeljék fel a szüleiket, és mehet a móka! A nyeregre emlékeztető, szivacsból készült eszközt a szülők a mellkasuk köré csatolják, majd négykézlábra ereszkednek, és a csemete már ugorhat is a hátukra. És hogy miért hördült fel ezen az internet népe?

Legtöbben a nevelési elveikkel ellenkezőnek tartják, hogy felnyergelve kússzanak-másszanak a padlón, míg a gyerkőc diktálja az iramot. Íme egy vélemény a dühös kommentek legjavából:

Előbb mészárolnám le a családomat és magamat, semhogy ezt a rakás szemetet a hátamra csatoljam.

A reklámot is többször átdolgozták, trágár szöveggel - ez most itt az eredeti, gyerekeknek szánt verzió:

Sokan azonban szeretik a játékot, amivel a gyerekek hercegnőként, lovagként, vagy seriffként lovagolhatnak a szüleik hátán. A kisebbek egyenesen megőrülnek érte, és nyereggel vagy anélkül, de egész nap tudnának az apjuk hátán lovagolni. Kérdés, vajon mindehhez mit szól egy jó érzésű pszichológus - a reumatológusról nem is beszélve...

címkék:
És ezeket olvastad már?