BIZARR

Idegen pasival találta az ágyban feleségét a férfi: ezt tette utána

Egy ilyen szituációban legtöbbünknek azonnal elborulna az agya. Sûrû káromkodások közepette, páros lábbal rugdosnánk ki a betolakodót...
címkék:

Duston Holloway egy hosszú hétköznap után arra érkezett haza, hogy a hálószobájában, kedvese mellett egy pucér vadidegen fekszik. A szoba alkoholos gőzben állt, a földön üres piás üvegek hevertek. A gerlepár annyira részeg lehetett, hogy arra is nehezen keltek volna föl, ha Duston vadul ordibálni kezd.

A 23 éves texasi srác azonban nem így tett, megőrizte hidegvérét és viccesre vette a figurát. Gondolta, egy életre megleckézteti a párját. Elővette a telefonját és lőtt pár képet az ágyban durmoló fiatalokról. A fotókat pedig vicces kommentárral osztotta meg Facebook-oldalán - írja a DailyMail.

Ezt követően Duston elkezdte ébresztgetni a vadidegen pasit.

“Szeretnéd, hogy a vendégszobában aludjak? Reggelire mit fogsz kérni? Szívesen összedobom a kedvenced!”

– kérdezte Duston a nagy nehezen felvert idegentől, aki ettől annyira zavarba jött, hogy se szó, se beszéd, azonnal kereket oldott, még a ruháit is maga mögött hagyta.

A rengeteg megosztásnak köszönhetően a vicces képek egyébként hamar bejárták a közösségi médiát. Többen még levelet is írtak Dustonnak, hogy mennyire tisztelik azért, hogy egy ilyen helyzetben is megőrizte hidegvérét és humorát.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?