BIZARR

Hátborzongató: Ezeket a kísértet járta házakat bármikor kibérelheted!

Életed legbizarrabb szálláslehetőségeit kínálja az Airbnb! Ha mázlid van, ezekben az ingatlanokban bármikor belefuthatsz egy évtizedek óta kísértő szellembe! Persze csak ha van hozzá bátorságod!
  • Szerző: Doris

Miért is szállnál meg egy kihalt panzióban vagy egy csendes kis motelben, amikor a közösségi médiát kihasználva, egy kíséret járta kúriában is bármikor álomra hajthatod a fejed?

Bizony, az egyre népszerűbb Airbnb-n a világ leghírhedtebb kísértet járta ingatlanait is kibérelheted, ha extra izgalomra vágysz!

A Daily Star összegyűjtötte a 6 leghátborzongatóbb szállást, amit csak el tudsz képzelni.

Mutatjuk a listát!

1, Borzongás a gyerekszobában

Az Essex-i Tallingtonban egy antik könyvekkel és rémisztő kitömött babákkal teli gyerekszobát bérelhetsz, aminek már a neve is beszédes! Egyszerűen csak szellemháznak hívják! Te be mernél lépni az ajtón?

Ár: 58 000 forint éjszakánként

2, Az őrültek kamrája Yorkban

Ez az ijesztő ingatlan egykor bolondok házaként üzemelt. Azt suttogják, az egykori betegek a mai napig kísértik! A 600 éve épített épület ráadásul egy templomra néz, így félelmünkben gyönyörködhetünk a kilátásban.

Ár: 52 000 forint éjszakánként

3, Ezt a szobát egy kislány szelleme kísérti!

Átlagos hotelszobának tűnhet, ám ezt a New Orleans-i szobát csak az igazán bátraknak ajánljuk. Azt beszélik ugyanis, hogy éjszakánként egy sárga ruhába öltözött kislány alakja tűnik fel, aki még az 1890-es években vesztette életét!

Talán az ágy lábánál álló ládából bukkan fel?

Ár: 34 000 forint éjszakánként

4, Rettegés London belvárosában!

Az egykori viktoriánus kórházat néhány évtizede egy megfizethető szálláshellyé alakították az adrenalinfüggők kedvéért. Arról persze nem esik szó, hogy hány elhunyt beteg kísérti az egykori kórtermet!

Ár: 50 000 forint éjszakánként

5, Az elátkozott kastély Missouriban

Az elegáns ingatlant az 1850-es években még halottasházként használták. Azt beszélik, azóta lakják szellemek, akik az éjszaka közepén furcsa hangokkal riogatják az ott alvókat.

A tulajdonos nem véletlenül jelentette ki, hogy akik borzalmas élményük miatt idő előtt távoznak a kísértet járta helyről, semmilyen anyagi visszatérítésben nem bízhatnak.

Ár: 126 000 forint éjszakánként

6, A rejtélyes birtok Minnesota államban

A szellemvadászok valóságos aranybányának tartják ezt a csendes, vidéki birtokot.

A tulajdonos épp ezért figyelmezteti az érdeklődőket, csak saját felelősségre foglaljanak szobát!

Ár: 16 000 forint éjszakánként

Nos, te melyikben hajtanád álomra a fejed?

És ezeket olvastad már?