BIZARR

Friss! Megverték a Tények riporterét!

Munka közben támadtak rá.
  • Szerző: KM

Ma délután munka közben támadtak rá a TV2 Tények riporterére - értesült a %%. Információink szerint a férfi egy operatőr társaságában forgatott a kőbányai úti piacon, amikor szóváltásba keveredett egy árussal. Mivel kérésére sem fejezték be a forgatást, a férfi meg is ütötte a riportert. 

Az esetről a police.hu az alábbi közleményt adta ki.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított egy 51 éves török-magyar kettős állampolgárral szemben garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Az egyik televíziótársaság két fős stábja 2016. szeptember 14-én 10 óra 45 perc körül a Budapest VIII., Kőbányai úti piac közelében forgatott, amikor az egyik üzlet tulajdonosa nem tetszését fejezte ki emiatt.

A török-magyar állampolgárságú tulajdonos többször is felszólította a szerkesztőt és az operatőrt, hogy tevékenységüket hagyják abba, és töröljék az addig felvett felvételeket, de ennek ők nem tettek eleget.

 

Ekkor szóváltás alakult ki közöttük, és a férfi egy alkalommal arcon ütötte a tévétársaság szerkesztőjét.

A rendőrök a helyszínen elfogták a garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítható személyt, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is zajlik."

Friss: A %%-nak sikerült megszólaltatni a Tények riporterét, az esetről adott nyilatkozata ITT OLVASHATÓ

És ezeket olvastad már?