BIZARR

Félelmetes jelenségek tartják lázban a Heves megyeieket!

Tíz napon belül két megmagyarázhatatlan eset is történt a Heves megyében. Egyelőre a szakemberek is vakargatják a fejüket...
  • Szerző: WM

A lőrinciek még pár nap elteltével is csak találgatnak, hogy mi lehetett az a különös jelenség, ami pár napja éjfélkor verte fel őket álmukból. A beszámolók szerint nappali fényességbe borult az égbolt, valamint különös zaj is kísérte a fényjelenséget. Ennyivel nem úszták meg a helyiek, ugyanis a morajlás után áramszünet következett.

A lőrinci lakosok egybehangzóan állítják, hogy nagyon félelmetes volt az eset. Egyelőre annyit sikerült kizárniuk, hogy biztosan nem villámlás volt, mivel sokkal hosszabban ragyogott az ég. Ezt állítja Szántó-Holló György is, aki a késői órában éppen a horgásztanyáján tartózkodott. Õ most a Blikknek mesélt a látottakról:

Olyan volt az különös zajzúgás, mint amikor a repülőgépek hajtóműve felpörög. Amilyen hirtelen jött a jelenség, olyan hirtelen lett újra csend és sötét. 

György szerint az egész olyan volt, mint egy X-akták rész. A férfi azt is látta, hogy a tó túlpartján az erőmű világítása is kialudt. A lap megkérdezte Pártai Luciát is, szerinte bármi is lehetett Lőrinciben, azért biztosan nem az időjárás a felelős.

A lőrinci erőművet is működtető MVM GTER vezérigazgatója elmondta, hogy távvezetéki meghibásodás okozott 20 perces áramszünetet, de azt nem tudják, hogy mi okozhatta a különleges helyzetet, mint ahogy arra sincs magyarázata, mi állhat a fény- és hangjelenség hátterében. 

Nem ez volt az egyetlen különös eset

Mint arról a %% is beszámolt, 10 napja egy lángoló gépet láttak lezuhanni Hatvan térségében. A katasztrófavédelem azonban hiába kereste egy napon keresztül helikopterrel a repülő roncsait, sehol sem találták. Egyelőre még ez a rejtély is magyarázatra vár. 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?