BIZARR

Ezt rejtette az Aldi paradicsomlé doboza: Ilyen undorítót rég láttál!

A brit családanya paradicsomlevet vásárolt, hogy Bloody Mary koktéllal kényeztethesse magát munka után. Ám ami a doboz alján lapult, abba a legerősebb gyomrúak is beleborzonganak.

Jade Smith, egy kétgyerekes bristoli családanya egy hosszú hétköznap után a helyi Aldiban szerezte be az esti koktéljához szükséges alapanyagokat.A nő megnézett egy filmet, közben ivott pár pohárkával, majd mikor az utolsó kört töltötte magának, azzal kellett szembesülnie, hogy a papír doboz alján valami egészen gyomorfogató dolog lapul.

"Az első pillanatban lefagytam, azt hittem hogy rosszul látok. Nem sokon múlt hogy minden visszajöjjön, amit addig megittam. Ránézésre pont úgy festett mintha egy magzat lapulna a doboz alján."

- mondta a Sun magazinnak a 29 éves nő aki saját bevallása szerint életében nem látott ennyire undorító dolgot. - mondjuk mi sem ...

Jade másnap reggel nyitásra visszavitte a 'magzatos' paradicsomlevet a boltba. Az Aldi vevőszolgálata alapos vizsgálata után pedig elmondta, hogy elszigetelt esetről van szó. A kellemetlen meglepetés pedig egy összecsomósodott penészkonc volt, mely valószínűleg úgy jöhetett létre, hogy a csomagolásnál egy apró levegőbuborék került a dobozba. Kártérítés fejében pedig egy 10 fontos, átszámítva 3600 forintos vásárlási utalvány adtak a Jadenek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?