BIZARR

Ezért rúgták ki a kocsmából a 6 reverendás papot

Ismered azt a viccet, hogy a papok bemennek egy angol kocsmába, de ott nem szolgálják ki őket?
címkék:

Cardiffban az anglikán egyház hat szeminaristája ünnepelni indult  szombat este, mivel egyik társukat, Peter Mclaren atyát aznap délután szentelték pappá a Metropolitan katedrálisban.

A papok egy City Arms nevű brit kocsmát vettek célba a walesi fővárosban, mivel ez a legnépszerűbb hely az egyháziak körében, a város érsekének is ez a kedvenc kocsmája. A lelki pásztorok azonban az ajtón sem jutottak be amikor megérkeztek, egyszerűen kitiltották őket a helyről - írja a Daily Mail

"Ide nem jöhettek be! Szépen keressetek magatoknak egy másik helyet, itt nem látjuk szívesen a tifajtátokat. "

- közölte velük fennhangon a kocsma felháborodott csaposa, aki azt hitte, hogy jelmezes legénybúcsúsokkal van dolga.

Tudni kell, hogy az angol legénybúcsúknak megvan az a tulajdonsága, hogy könnyen féktelen bulizásba csapnak át. Így nincs mit csodálkozni azon, hogy sok kocsmában nem látják szívesen az ilyen rendezvényeket.

A papok annyira megszeppentek az agresszív pultostól, hogy úgy döntöttek, inkább továbbállnak és máshol ünnepelnek. Már az utcán érte utol őket a City Arms tulajdonosa, akinek nem volt ilyen egyértelmű a helyzet.  A biztonság kedvéért megkérdezte hát:

"Önök tényleg igazi papok?"

A félreértés így hamar tisztázódott, a csapatot végül tárt karokkal fogadták, akik így egy kellemes estét tölthettek a söntésben. Az apró incidens után pedig már meg sem lepődtek, amikor még aznap valaki megkérdezte tőlük, hogy melyikük a vőlegény...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?