BIZARR

Ez történt a férfival, aki 20 korsó sört és 1 üveg vodkát ivott minden nap

Hosszú éveken keresztül tolerálta az angol férfi szervezete az ipari mennyiségû alkoholt. Ám a mája egy ponton túl nem bírta tovább terhelést, egyszer csak összeomlott.

A Liverpoolban élő Mitchell Balzan 13 éves kora óta rendszeresen fogyasztott alkoholt. Az angol férfi 21 évesen már masszív alkoholistának számított, 24 éves korában pedig rendszeresen kómásra itta magát. Ebben az időszakban minimum 20 korsó sört és egy üveg vodkát gurított le a torkán egyetlen nap leforgása alatt. Mitchell gyakran lopott a barátaitól és előszeretettel zsarolta érzelmileg a rokonait, hogy pénzt csaljon ki belőlük és még több alkoholt vásároljon. A súlyos alkoholizmusból végül egy baleset rángatta ki a férfit, aki egyik nap annyit ivott, hogy a mája összeomlott, a bőre pedig rikító sárgává színeződött - számol be az esetről a Metro.

"Annyit ittam, hogy úgy néztem ki, mint Homer Simpson. Teljesen szürreális volt a látvány"

- fogalmazott az angol lapnak Mitchell, aki a furcsa elváltozások hatására megfogadta, hogy felhagy korábbi életvitelével és örökre megváltozik.

Mitchell nem ment elvonóra miután kiengedték az intenzívről, sikerült önerőből letennie az alkoholt. Sajnos már túl későn szabadult meg függőségétől, ugyanis a partnere elhagyta a kórházba kerülése után. Kapcsolatuk ennek ellenére közeli maradt a közös kislányuk miatt, akit a legnagyobb szeretetben próbálnak felnevelni.

"Sajnálat és szégyen fog el, amikor visszagondolok az alkoholista önmagamra. Szívem szerint  visszautaznék az időben, és ráparancsolnék magamra, hogy azonnal hagyjam abba azt, amit csinálok."

- fejezte be történetét Mitchell, aki már 3 éve tiszta életet él.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?