BIZARR

Ez történik 20 év után a testeddel, ha a suliban megszúrtak egy ceruzával

Megdöbbentő felvételt osztott meg egy felhasználó az interneten, és kiderült, hogy a probléma nagyon sok embert érint. Tömegek mutatták meg, mi történt velük évtizedekkel később...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nem újdonság, hogy a gyerekek néha megszúrják egymást grafitceruzával az iskolában – egyetlen kis fekete pötty a bőrön, sokszor még csak nem is vérzik, és se a tanárok, se a szülők nem csinálnak ügyet belőle. Azon viszont senki nem gondolkodott még, mi történik évtizedek múlva a sebbel; pedig életre szóló nyomot is hagyhat. És hogy milyen sokakat érint a dolog, az akkor derült ki, amikor egy Twitter felhasználó feldobta a kérdést, kinek látszik még mindig ez a gyermekkori harci sérülése. Ugyanis Los_Writer bejegyzésére több, mint húszezer reakció érkezett, és csaknem százezren kedvelték a megosztást…

Az eredeti bejegyzésnél kiderült, hogy a fekete pötty még akár húsz év után is ott lehet a ceruzával orvul megszúrt áldozat tenyerén:

Ennek a lánynak ötödikes kora óta ott a pötty a tenyerén.

Van, aki saját magának okozta a pöttyöt: ennek az áldozatnak a táskájában volt a ceruza, úgy szúrta térden magát vele.

Ez a srác nem bírta idegekkel a szorzást harmadikos korában, és lefejelte az asztalt – a ceruza pedig megszúrta a homlokát. A fotó tizenegy évvel később készült.

Rachel a mai napig emlékszik a srác nevére, aki megszúrta őt egy tollal tizenegy éves korában; a nyoma még mindig megvan.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?