BIZARR

Ez a forróvérű pilótanő rendesen elintézte a férfiakat a fedélzeten

Nagyon szexi a férfiak szerint, ha egy dögös, törékeny nő egy többtonnás gépet vezet. Csakhogy amikor a valóságban fel kell ülni egy ilyen repülőre, sokan nem bíznak benne. Ez a pilótanő zseniálisan kezelte a helyzetet.
címkék:
  • Szerző: SK

A brit pilóta - Charlotte - Twitter-oldalát több tízezren követik. Imádják, ahogy beszámol a hétköznapjairól pilótaként, és csodálják is: hiszen ma még nagyon ritka az olyan nő, aki utasszállító repülőgépet vezet. Egyik útja végén egy férfi utas megjegyezte neki, hogy ha tudta volna, hogy nő fogja vezetni a gépet, nem szállt volna fel. Majd viccesen hozzátette, hogy inkább nem mond poénokat a női sofőrökről.

Charlotte mosolyogva, diplomatikusan kezelte a helyzetet, hiszen szolgáltatóként nem tehetett mást - de a közösségi oldalára felháborodott posztban kiírta az esetet. Megdöbbentőnek tartja, hogy még a mai napig is kapnak ilyen megjegyzéseket azok a nők, akik férfias szakmákban dolgoznak.

Charlotte gyerekkori álma volt, hogy pilóta legyen, rengeteget dolgozott azért, hogy utasszállító gépet vezethessen. Szerinte sok nőt az ilyen megjegyzések tántorítanak el attól, hogy férfias szakmát válasszanak. Pedig emiatt nem lenne szabad, hogy megfosszák magukat az álmuktól.

Ezután rengeteg támogatást kapott a posztja alatt, sok nő – mérnökök, építészek, programozók, pilóták – elmesélték, hogy rendszeresen kapnak hasonló megjegyzéseket. Azonban sok férfi is hozzászólt, azzal, hogy ma már egyre kevésbé divat lenézni valakit azért, mert nő, és ha még nem is teljesen, ez a viselkedés egyre inkább kihalófélben van. Ugyanis a legtöbb férfi szerint nem menő valakit a neme miatt lekezelni.

címkék:
És ezeket olvastad már?