BIZARR

Előre látta a tragédiát a lezuhant egyiptomi gép egyik légikísérője!

Elképesztő fotót posztolt közösségi oldalán korábban a lezuhant egyiptomi gép egyik légikísérője, mintha előre megérezte volna vesztét, de inkább elviccelte a dolgot!
  • Szerző: P. B.

Az előérzet nagyon ellentmondásos dolog. Gyakran vitatkoznak róla a paranormális dolgok kedvelői és a szkeptikusok. Vannak, akik egyenesen meg vannak rémülve tőle, hiszen olyan dolgokat sejtenek meg előre, amiken, még ha akarnak, sem tudnak változtatni, és ez rettenetes lelki kínokat okozhat. Sokan pedig állítják, hogy az előre megsejtett események nincsenek kőbe vésve, ha okosan használjuk ezt a különleges képességet, akár megváltoztathatjuk a dolgok folyását, és elkerülhetőek a tragédiák...

Az EgyptAir MS804-es Párizsból Kairóba tartó járatának utaskísérője, a 27 éves Samar Ezz Eldin alighanem szintén megérezhette az életét fenyegető jövőbeni katasztrófát, és ha nem is tudatosan, de erről még egy vicces posztot is kitett a közösségi oldalára. A gép végül a Földközi-tengerbe csapódott, az 56 utas és a tíz fős személyzet meghalt.

Szakemberek szerint rengeteg ember rendelkezik azzal a különös képességgel, hogy előre megsejtik a jövőbeni dolgokat, de nagyon sokan nincsenek tisztában vele. Akik viszont felismerik, és ügyesen kezelik, akár a saját javukra is fordíthatják a még meg nem történt dolgokról szerzett információkat.

Sokan inkább figyelmeztetésnek értelmezik az ilyen balsejtelmeket. Például, valami elvonja az ember figyelmét, mielőtt lelépne a járdáról. Megáll egy pillanatra és pont akkor száguld el egy autó az orra előtt, amely – ha lelépett volna -, minden bizonnyal elgázolja... az interneten rengeteg ilyen videóval találkozhatunk.

Legtöbben azonban figyelmen kívül hagyják a megérzéseiket, így nem is tudatosul bennük, hogy előre látták a dolgot, és csak valami homályos érzés bujkál bennük, mintha ez már megtörtént volna egyszer. Ilyenkor mondják, hogy dejà vu élményük volt.

A szakértők szerint az a fajta képesség, hogy megérezzük előre a fenyegető veszélyt, az evolúció során alakult ki bennünk.

A legtöbben csak utólagos belemagyarázásnak vélik például, hogy előre megérezte a balesetet az utaskísérő. Szerintük a közösségi oldalára tényleg csak viccből posztolta ki azt a fotót, amin halála után napokig csámcsogott a világsajtó.

Minden, repülőgépen szolgálatot teljesítő dolgozó életében folyamatosan jelen van egy esetleges légibaleset veszélye, így talán nem csoda, hogy a légikísérőben is felmerült.

 

És ezeket olvastad már?