BIZARR

Élő adásban akasztotta ki viselkedésével a riporter a fél világot

Egészen döbbenetes kijelentést tett a mûsorban. Az emberek lehidaltak tőle.
  • Szerző: Ripost

A Fox News című műsor egyik házigazdája nagyon komolyan veszi újévi fogadalmát. Azt ígérte meg magának, hogy mostantól élő adásban is kimondja azt, amit valójában gondol.

Pete Hegseth ennek megfelelően tényleg nem tesz lakatot a szájára, és most egészen döbbenetes dolgot osztott meg a nagyvilággal. Az internetezők egy része nevet az egészen, mások viszont teljesen kiakadtak, sőt, sokan egyenesen visszataszítónak és felháborítónak gondolják, hogy ilyesmi egyáltalán megtörténhetett egy tévéstúdióban.

Hogy mit is mondott pontosan? Máris mutatjuk! LAPOZZ!


A műsor említett házigazdája teljes lazasággal közölte, hogy ő immunis a betegségekre, elkerülik a fertőzések. És azt is elárulta, mit gondol, mi ennek az oka.

Mint mondta, abszolút nem emlékszik olyan esetre, hogy bármikor is megmosta volna a kezét az elmúlt 10 évben. Szerinte ugyanis a baktériumok egyszerűen nem léteznek. Méghozzá azért nem léteznek, mert ő nem látja őket a szemével.

Nos, nehéz eldönteni, hogyan gondolhat ilyesmit komolyan bárki is. Hiszen vélelmezhető, hogy a műsorvezető azért zuhanyozni vagy fürödni csak szokott, talán naponta vagy kétnaponta, és olyankor kell, hogy érje a tenyerét víz. Mindazonáltal az interjúban elkottyantott információ birtokában nem szívesen fognánk vele kezet...

És ezeket olvastad már?