BIZARR

Elképesztő luxusbunker! Itt még az ISIS sem árthat! - fotó

Egy hidegháború alatt épült bunkert alakítottak át a modern kor követelményeinek és a luxushoz szokott ügyfelek igényeinek megfelelően.
  • Szerző: roger

Atomháború, terrorizmus, világméretű járvány, vagy zombi-apokalipszis? Ha elég sok pénz van a bankszámládon, akkor nem fog gondot jelenteni ezek túlélése! Elkészült ugyanis a világ legexkluzívabb óvóhelye, ráadásul Magyarországtól nem is túl távol. A csehországi létesítmény kifejezetten olyanoknak lett kialakítva, akiknek akkor is fontos a kényelem és a luxus érzése, amikor a világ éppen pusztul körülöttük. Kattints a képre, hogy lásd milyen jól felszerelt a hely!

A milliomosok bunkerében minden olyan dolog megtalálható, amihez a nagyon gazdagok egyébként is hozzászoktak: mozi- és konditerem, uszoda, jacuzzis fürdőszobák, sőt még egy földalatti kert is van, bizonyára a nyugodt délutáni sétákhoz. Az óvóhely alapterülete 30.000 négyzetméter, ebből 7.200 van a föld alatt, szóval bőven van hely a gazdagoknak és családtagjaiknak. A létesítményben annyi tartós élelmet és ivóvizet halmoztak fel, hogy akár 10 évig is el tudják látni a lakókat.

És hogy milyen is ez a bunker belülről? Nézd meg az alábbi videóban, itt a %%-on!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?