BIZARR

Elég gáz a családom, kivagyok: Nem tettek lakatot szájukra a gyerekek

Kamaszkorban tombolnak az indulatok, a gyerekek olyanokat tudnak odamondani, hogy egy higgadt felnőtt is felkapja a vizet. Egy internetes fórumon nagyon elszabadultak a vádak. Durva válogatást hoztunk!
  • Szerző: Z.K.

A gyerekek nem hazudnak, azonnal megmondják, ha valami nem stimmel otthon. Aztán jön a serdülőkor, és olyan is kicsúszik a szájukon, ami valójában nem is igaz. Mióta minden gyerek internetet használ, nem kell messzire menni, hogy dühödt vádjaikkal találkozzunk. Egy fórumon kipakoltak mindent: kicsik, nagyon, kamaszok. Sokszor valóban tragikus családi helyzetben vannak, de akad olyan bicskanyitogató beszólás, amire a szülők többsége gyomorgörcsöt kapna.

1. "Szeretnék megszökni, egyenesen a gyámügyre, hogy vigyenek el valahova, ahol nincs ott a családom. A gyökér nővérem estére már be van rúgva, apám meg egész nap szívja a füves cigit."

2. "Annyira szégyellem a családomat, hogy csak azért fogok férjhez menni, hogy ne kelljen továbbvinnem apám vezetéknevét."

3. "Egy bordélyházban nőttem fel. Kicsi koromban természetes volt, de most már szégyellem magam a családom miatt."

4. "Nem merek randizni, tök ciki lenne hazavinni a pasikat, a családom tiszta szégyen. Nem akarom, hogy lássák, milyen csórók vagyunk."

5. "Nem bírom azt a nyomort, ami otthon van, anyámék tök prolik; egy osztálytársam sem él ilyen rossz körülmények között."

Nagyon durva, de ez még nem a vége... LAPOZZ!


6. "Nemcsak szegények vagyunk, de nálunk mindenki műveletlen; anyámék azt sem értik, amit a tananyagról mesélek, pedig csak másodikos gimis vagyok."

7. "Állandóan tiszta retek minden, tök gáz, már nem merek semmihez hozzáérni otthon. Mindenkinek jó ez a mocsok, amiben élünk, csak nekem nem."

8.  "Annyira szégyellem a családomat, hogy amint lesz pasim, hozzá költözök; nem akarok semmi közöset az anyámékkal."

9. "Anyám azt hiszi, hogy soha nem volt még pasim. Már 19 éves vagyok, persze, hogy volt, csak éppen egyiküket se vittem haza, annyira gáz a családom."

Van még... LAPOZZ!


10. "Mindenki azt hiszi, lázadásból mondom, hogy nagyon gáz a családom; mert kamasz vagyok. Hiába mondom, hogy anyámék undorító vicceket mondanak rólam, és mások előtt is megjegyzéseket tesznek rám."

11." Anyám tök égő, negyven elmúlt, és dögösebben öltözik, mint én a 16 évemmel. Azt hiszi, ő Kim Kardashian."

12. "Rém cikik a szüleim, bent bagóznak a lakásban, és olyan undorító bűz van, mint egy vasúti vécében. Aztán csodálkoznak, hogy soha nem viszem haza a barátaimat."

13. "Soha életemben nem fogok inni. Nem akarok olyan lenni, mint az apám."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?