BIZARR

Döbbenetes, mit talált a gyerekjátékok közt a naiv anyuka!

Az internetről rendelt gyerekjátékszettben a cuki figurák mellett megbújt egy mûanyag minidildó is.

Egy amerikai írónő, Susanne Kerns egy apró, pénisz alakú figurát talált abban a gyerekjátékkészletben, amit másodikos kisfiának és osztálytársainak rendelt egy internetes áruházból - írja a Popsugar.

A puha, ruganyos és nyomkodható apró gumifigurák valódi slágerjátéknak számítanak az Egyesült Államokban. Ezért rendelt gyermekének egy 30 darabból álló csomagot Susanne. A készlet kibontása után viszont kiderült, hogy az egyik figura formára és stílusra jócskán elüt a többitől.

Amikor megérkezett a csomag, a tizenkét és nyolcéves gyerekemmel és a barátaikkal nyitottuk ki, mindenki választhatott magának egyet-egyet  a figurák közül. Hát az én fiam épp a pénisz formájút vette ki. Persze hamar rájött, hogy mivel van dolga...

- mesélte a történetet a Facebook-oldalán Susanne, aki azonnal elkobozta a pajzán játékot kisfiától. Persze ettől még a 9 éves fiú büszkén elmesélte az iskolában mindenkinek, hogy egy 'péniszbabát' kapott postán.

A kínos péniszsztorinak persze hamar híre ment az iskolában, immár közkincs. Az intézménybe járó 1100 diák azóta ezen élcelődik, Susanne-t, pedig csak úgy emlegetik egymás közt, hogy ő az az anyuka, akinek van egy pénisz alakú játékszere ...

És ezeket olvastad már?