BIZARR

Döbbenetes, mit művelt Ohashi a szőnyegen, csoda ez a lány

Milliók nézték meg hibátlan gyakorlatáról szóló felvételét, sőt, sokan sírva fakadtak. A lány szívszorító története tele van küzdéssel és bukásokkal - és talán emiatt lett példakép!
címkék:
  • Szerző: jd

Néhány nap alatt több millióan nézték meg egy fiatal tornászlány hibátlan gyakorlatát: a 21 éves Katelyn Ohashi gyakorlatilag letarolta az internetet a tornagyakorlatával. Azonban a nézőket egyáltalán nem a tízpontos gyakorlat fogta meg: hanem az a  boldog és elégedett mosoly a lány arcán, amivel végigcsinálta a brutálisan nehéz mozdulatokat. No meg a lány története…

A lány gyerekkora óta keményen edzett, hiszen az volt minden álma, hogy aranyérmet vigyen haza az olimpiáról. Hároméves korában kezdte a tornát, és kőkemény edzéssel az élvonalba küzdötte fel magát. Azonban 2014-ben hát- és vállsérülése miatt fel kellett hagyjon a versenyszerű sportolással. Ezután csatlakozott az egyetemi csapatba, ahol nagyon jól érzi magát. Ugyanis kegyetlennek írta le, hogy milyen a profi torna világa: bántalmazónak és korlátozónak nevezte. Mivel a torna az élete, műtétei után mindenképpen folytatni akarta – de már csak úgy, hogy élvezetet is lát benne.  Ez a róla készült felvételek alapján megvalósult; és miután januárban felrobbantotta az internetet, márciusban újabb videóval nyűgözte a le a közönségét.

Katelyn Ohashi ezzel a gyakorlatsorral vált világhírűvé éve elején:

 

címkék:
És ezeket olvastad már?