BIZARR

Döbbenetes esküvő: Meneküljön, ki merre lát!

Az esküvőszervezés egyik legfontosabb része a fotózás tervezése. Persze vannak olyan pillanatok, amikor pont ez nem igazán sikerül...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Koszorúslánynak lenni nagy megtiszteltetés és öröm: szorosan részt veszel az esküvőn, csodaszép ruhád van, és együtt örülsz az ifjú párral. Azonban nem mindig mennek jól a dolgok; egy portál összegyűjtötte a legrosszabb szitukat, amiket koszorúslányként átélhetsz.

1. Van, amikor egy picit nagy a menyasszony egója, és a koszorúslányok választhatnak: botrányt csinálnak a ceremónián, vagy teszik, amit az ara kér. Õk utóbbit választották.

2. És van az a helyzet, amikor a koszorúslányok már picit sem szomjasak, és feldobják egy kicsit a közös képet.

3. Ha nem tetszik valami, persze félre lehet vonulni veszekedni egy kicsit a ruhán, vagy bármin. Csak éppen akkor van pechünk, ha pont arra jár a fotós.

4. Hiába egyeztettek előre, hogy milyen ruhát válasszanak, kicsit tömény lett a végeredmény. De legalább passzol a függönyhöz.

5. Ezek a lányok talán túl komolyan vették, hogy meg kell védeniük a menyasszonyt.

6. Ezek a lányok azt hitték, áhítat és szeretet fog sugározni a képről. Hát az nem sikerült.

7. Õk viszont nem tudták, hogy koszorúslány egyik fő feladata lebeszélni a menyasszonyt az olyan hülye ötletekről, mint például a fürdőkádban készített fotó.

8. Hoppácska! Ez a kép nem igényel különösebb kommentárt. Itt vajon mi lehetett a koncepció?

9. Extra szolgáltatás egy koszorúslánytól...

10. Valószínűleg a ruhaköltemények a "lila horror" fantázianév alatt kerültek megtervezésre. De: itt maximálisan teljesül a "ne öltözz jobban a menyasszonynál" elv.

11. Ez a lány vagy elesett, vagy elrepült a boldogságtól.

12. Valószínűleg itt nem lesz túl felhőtlen a nászéjszaka...

13. Az is benne van a pakliban, hogy megsérül a koszorúslány veszélyben is lehet, ha a vőlegény egy kicsit túltolja a pózolást...

14. Ha elájul a koszorúslány, éppen a csók pillanatában, még el is ronthatja a ceremóniát. Itt láthatóan egyáltalán nem zavart be. Reméljük, aztán segítettek rajta...

15. Falikárpitnak öltözött koszorúslányok: ez lehet a legmagasabb szint ebben a műfajban.

16. A koszorúslányoknak elvileg egymással kell egyforma ruhát ölteniük. Nem a menyasszonnyal. Azonban a virágcsokorba rejtett cica miatt ez a baki megbocsátható.

címkék:
És ezeket olvastad már?