BIZARR

Csak véletlenül találtak rá az élve eltemetett férfira!

A szerencséjének köszönheti az életét egy férfi, akit élve temettek el a brazíliai Campos dos Goytacazes városának temetőjében.
  • Szerző: M. Elek

Amikor egy helyi nő kiment meglátogatni elhunyt családtagja sírját, észrevette, hogy valaki elmozdította a sír fedlapját, ráadásul vérfoltokat felfedezett fel rajta. Rögtön arra gondolt, hogy fosztogatók rongálták meg a sírt, ezért szólt a temetőőröknek és a rendőröknek, nézzék meg, ott van-e még a koporsó - írta a helyi sajtó.

A sír felnyitásáról videó készült, hogy megfelelően dokumentálják az esetet. Ami a szemük elé tárult, arra viszont nem számítottak! Mindenki legnagyobb meglepetésére egy összevert férfit találtak a sírban, eszméletlen állapotban.

Mint kiderült, a sebesült embert 1-2 napja dobhatták a sírba, miután alaposan megverték. A támadói alighanem azt hitték, hogy meghalt, és így próbálták meg eltüntetni a testet. Azonban azzal nem számoltak, hogy valaki éppen akkor fogja meglátogatni a sírt. A férfi csak ennek köszönheti az életét.

A hatóságok közlése szerint a férfi főleg a fején sérült meg, ezért került kómás állapotba. Kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?