BIZARR

Brutális felháborodást keltett ez a fotó a neten, de kiderült, mindenki benézte a képet

Teljesen kiakadtak az emberek egy fényképtől. Csakhogy hiába.
  • Szerző: Ripost

Futótűzként terjedt egy fénykép a neten az utóbbi napokban, méghozzá azért, mert egészen hajmeresztő hibát találtak rajta, akik megnézték.

Pontosan tudjuk, hogy a photoshop szinte alapkellék már minden reklám- és magazinfotó készítésekor, de az is gyakran előfordul, hogy túllőnek a készítő a célon, és valamilyen röhejes mértékű bakit sikerül véletlenül kreálniuk.

A kép kritizálói ezúttal már nem is tudtak nevetni, hanem egyenesen felháborítónak tartották, hogy ennyire hibás fotó kikerülhet valaki kezei közül reklámként, és azon is kiakadtak, hogy ilyen röhejesen vékony lábbal akarják torzítani a nők énképét.

Csakhogy jött egy váratlan fordulat... LAPOZZ!


Miután sokan nem hittek a szemüknek, hogyan nézhet ki ilyen nagyon bénán egy retusálása, valakinek feltűnt, hogy teljesen hibásan nézte eddig mindenki a képet.

A kompozíció tényleg nem a legszerencsésebb ugyanis, de javasolta, nézze meg mindenki alaposabban, és látni fogja, hogy a háttérrel azonos színű ruha lóg rá a modell lábára, azért tűnik ilyen furcsának az összhatás. És tényleg. Ami retusálásnak hatott, valóban nem más, mint egy ruha széle...

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?