BIZARR

Bizarr lényt üldöztek az éjjeliőrök - senki sem tudta, mi lehetett

A biztonsági kamera is felvette azt a különös lényt, amely egy perui benzinkútnál bukkant fel az éjszaka közepén, és a kút dolgozóit figyelte a sötétből.
  • Szerző: Ripost

Különös élményben volt részük egy perui benzinkút éjszakás műszakában dolgozóknak. A biztonsági kamerák felvételei alapján, augusztus 22-én hétfő hajnalban, 3 óra 30-kor, egy furcsa szerzet bukkant fel a benzinkút és az autópálya közti bokros területen.

Az esetről dr. Anthony Choy, a perui Ufológus Egyesület nemzeti koordinátora számolt be.

A tanúvallomások szerint egy alig egy méter magas furcsa lény, vagy gépezet lebegett a benzinút közelében, és úgy tűnt, mintha az embereket figyelné. Amikor az egyik benzinkutas észrevette, és elindult felé, a különös dolog lebegve eltávolodott, de a férfi tisztán látta, hogy több lábszerűség volt az alján, és egy kis kupola vagy búra a tetején, amiben fények világítottak. Mintha egy miniatűr ufó lett volna, vagy valami robotféleség, esetleg szkafanderes földönkívüli lény. A furcsa tárgy továbbra is tartotta a biztonságos távolságot, és nem tágított.

A kút dolgozói, mivel elég sokan voltak, és volt köztük fegyveres biztonsági őr is, legyőzték félelmüket, és csoportosan a nem mindennapi jelenség üldözésére indultak.

Az viszont már nem várta be őket, egyenesen az autópálya felé tartott, ahol dübörögve haladtak a kamionok, és gyakorlatilag átsuhant közöttük, így nyomát vesztették.

Az autópálya túloldalán is volt egy kamera, annak felvételein is jól látszik a furcsa tárgy... Szakértők szerint, ha valóban földönkívüli dolog volt, egyfajta felderítő szonda lehetett.

Az örök kétkedők azonban igen jól szórakoztak az eseten, mert szerintük csak egy drón volt, amivel alaposan ráijesztett valaki az unatkozó benzinkutasokra...

Forrás: napiufo.hu

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?