BIZARR

Besokkolt a férfi, amikor meglátta, mit művelnek a szomszédok

Az interneten kért tanácsot, mitévő legyen a helyzettel.
  • Szerző: Ripost

A középkorú férfi a redditen osztotta meg történetét, és fogalma sincs, mihez kezdjen. Egyelőre még magához sem tért a néhány napja történtekből.

Jó néhány éve lakik már abban a kertes házas övezetben, ahova pár héttel ezelőtt egy új család költözött. Közvetlen szomszédja egy fiatal házaspár lett, két kicsi gyerekkel. Nyugodt a környék, az új lakók is kedvesnek bizonyultak, minden a lehető legnagyobb rendben volt, egészen addig, amíg észre nem vette a férfi, hogy valami furcsa dolog történik a kertjével.

Eleinte arra gondolt, hogy a melegedő idő okozza a jelenséget, esetleg valamilyen szivárgás áll a háttérben, csakhogy meglátta egyik éjszaka, amit nem kellett volna…

Mutatjuk a részleteket! LAPOZZ!


A férfi kertjében virágok, némi szabad és füves felület és egy közepes méretű medence van. Utóbbit ő maga nem használja, a gyerekei szoktak benne fürdeni. Nagyjából két héttel ezelőtt töltötte fel vízzel a téli időszak után, csakhogy feltűnt neki, valahogy reggelre mindig kevesebb víz van benne, amit pótolnia kell. Naivan azt hitte először, hogy valami okból gyorsabban párolog most a folyadék, mint ahogyan szokott. Aztán elkezdte vizsgálgatni a belső burkolatot, nincs-e valamilyen szivárgás, ahova távozhat a víz. De nem jutott eredményre.

Egészen addig, amíg egyik éjjel meg nem látta, hogy a szomszédok átosonnak a kerítésen bemászva, és vödrökben viszik át magukhoz a vizet a medencéből. Hogy mihez kezdenek vele, arról fogalma sincs, hiszen ez nem alkalmas sem ivásra, sem kimondottan tisztálkodásra a vegyszerek miatt, de rákérdezni sem mert egyelőre. Azt írja, a legbosszantóbb az egészben, hogy még ő érzi magát zavarban a helyzet miatt, és azt sem tudja, hogyan kellene cselekednie egy ilyen szituációban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?